Sunday, 27 September 2015

Cara Jaga Anak, Beza Rupanya Mak Atau Bapa Jaga


Cara Jaga Anak, Beza Rupanya Mak Atau Bapa Jaga Ye !!

Sebagai mak, ketika kita jaga anak atau teman anak main. Mesti dengan penuh berhati-hati dan berkasih-sayang. Berlainan dengan bapa, mereka mengajar atau bermain dengan anak dengan agak lasak sedikit. Nak bagi anak ada sifat kental dan tabah. Sebab itu, Allah jadikan 2 krakter yang berlainan dalam rumah tangga. Seperti juga masakan, ada gula dan ada juga garam. Barulah ada rasa sedap,kan !









2 comments:

  1. Hahahaha ayah jaga anak lebih sempoiii.. Lawak tengok rasanya

    ReplyDelete
  2. Hahahaha... Kelakar laa.. Wawa tengah imagine, klu ada anak nanti, adakah husband buat macam ni? Haha

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers