CIRI-CIRI SUAMI ROMANTIK BISA BUAT HATI ISTERI CAIR

ROMANTIK? Apakah perlu SUAMI ISTERI berROMANTIK! Pembacaan untuk yang sudah menikah sahaja ye!...

ROMANTIK? Apakah perlu SUAMI ISTERI berROMANTIK!


Pembacaan untuk yang sudah menikah sahaja ye!!
Bagi mummy ROMANTIK ini adalah sangat subjektif. Dan, sebenarnya perlu di bajai selalu untuk memekarkan hubungan suami isteri sepanjang masa. Biasalahkan, alam rumah tangga ni. Sedangkan lidah lagi tergigit..Apatah lagi suami isteri !

Baru-baru ini, mummy terlihat poster-poster ciri-ciri suami romantik. Alahai !!! Cair !! Cair bila suami kita buat cenggitu.

































Pada suami-suami di luar sana, ini juga adalah TIPS untuk MENCAIRKAN hati isteri tau ! Sila cuba pada isteri sendiri bukan pada girlfriend / awek  atau seangkatan dengannya !!

You Might Also Like

18 comments

  1. Boleh bagi 5/10 je cemana nih...hehe. apa2 pun Alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat suami ada semua ciri2 tu ^_^

    *jemput singgah http://zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, suami yong xdelah romantik mna.tp boleh dikategorikan suami yg penyayang..

    jemput singgah blog yong http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. hanya separuh je dia lakukan..hehee..

    ReplyDelete
  5. erk..lom ada suami la..yang dulu x merasa pun macam ni....huk..sedihhh

    ReplyDelete
  6. suami ain pun separuh daripada senarai di atas la yang dia pernah buat.. alhamdulillah.. yang penting suami sayang, sabar dan terima ain seadanya kannnn.. hehehehee... :)

    ReplyDelete
  7. jom join GA ni...rm200 menanti anda!!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  8. rasanya mcm ada dekat saya. patut saya rasa saya romentik....kikikiii


    JOM FOLLOW SAYA

    ReplyDelete
  9. semua kat atas ni impian semua isteri kat dunia..hehehe..kan!

    ReplyDelete
  10. lela nak suami mcm ni lah annti. entah ad enth tidak . ahahah

    ReplyDelete
  11. manisnya.. janganlah potong kaki ku...

    tak dapat suami romantik, dapat suami yang melengkapi pun dah cukup...

    in sha allah ~

    ReplyDelete
  12. Gula berterabur entri kak linda kali ni. Hahaha

    ReplyDelete
  13. ngehngehngeh,,romantik gila..I like... :)

    ReplyDelete
  14. alahai..sweetnyee..nak kawen jugak lahh..hhihi

    ReplyDelete
  15. hai lynda...KG singgah d sini...wah...mmg suweeettttt klu laki wat cengitu...nak rekues dgn asben la

    ReplyDelete
  16. mohon share di fb sy ye sis =)

    ReplyDelete
  17. mohon share di fb sy ye sis =)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda