Kerabu Maggi, Pulut Mangga dan Bihun Tom Yam Thailand

Kerabu Maggi, Pulut Mangga dan Bihun Tom Yam Thailand Kerabu Maggi, pertama kali mummy ...

Kerabu Maggi, Pulut Mangga dan Bihun Tom Yam Thailand



Kerabu Maggi, pertama kali mummy cuba. Sedap masam masam pedasnya..perghhhh! Biasalah kalau kedai orang Thailand masak ni. Pure pedas dan masamnya memang lain macam! Seperti biasa tempat makan ini, sama tempat makan sebelumnya di Tesco Kajang. Selagi roadshow Thailand ini berada di sana. Kita makan semua menu yang ada di sana. Sepinggan kerabu maggi ini berharga RM5.00 sahaja.




Selain kerabu Maggi, mummy cuba juga untuk menikmati makanan Thailand ini, PULUT MANGGA! Nyumssssssss... mengiurkan tiap kali lalu kedai ini! MAsam..manis..lemak..rasanya! Sedap!! Harga untuk sepinggan RM5.00 juga! Murah,kan!!


Bihun Tom Yam Thailand juga berharga RM5.00 ada udang sederhana besar, sayur kangkung di dalamnya. Sedap juga Bihun Tom Yam letak sayur Kangkung. Boleh buat kat rumah nanti!

Pada yang nak rasa menu-menu Thailand yang ada ini, boleh ke Tesco Kajang (parking lot). Tempat duduk tak banyak, kalau ramai kenelah tunggu turn! Kalau tak ramai datang, boleh dapat duduk terus........

You Might Also Like

9 comments

  1. Wah.. Kelabu maggi mmg x pernah jumpe.. Nmpk sedap.. Harga pun ok. Nnti nk try lah..

    ReplyDelete
  2. the bihun tom yam must be delicious...

    ReplyDelete
  3. Perrghh...!! Mengancam!!
    Best baca blog akk..
    Nway, jemput singgah einaangel.blogspot.my..
    ;-)

    ReplyDelete
  4. 1st time tau ada kerabu maggi..,pulut mangga tu adehh..kecur air lioqqq

    ReplyDelete
  5. ain kalau bab mangga ni memang mudah tergoda..
    lamanya tak makan pulut mangga... arrggghhh..!! :p

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda