MENGURUT UNTUK KELUARKAN ANGIN BADAN

BILA BADAN SENGAL DAN SEBU, PETANDA BADAN BANYAK ANGIN! TERUS MENGURUT DENGAN ADIK IPAR! Badan...

BILA BADAN SENGAL DAN SEBU, PETANDA BADAN BANYAK ANGIN! TERUS MENGURUT DENGAN ADIK IPAR!


Badan mak-mak ni, biasalah!! Mesti banyak angin. Bila dah banyak angin, mula sengal sana sini. Nak pergi ke SPA dan mengurut macam tak ada masa. Sebab daddy bebudak ini, dah start masuk site baru. Anak-anak nak letak rumah pengasuh lama-lama pun rasa kesian juga!




Baru-baru ini,kami bersama-sama adik beradik encik suami berkumpul bersama-sama di hari minggu. Dalam pada tu, mummy nak cuba urutan dari adik ipar mummy , Haryati namanya. Panggil Iti sahaja. Sedap rupanya mengurut dengan adik ipar sendiri (adik encik suami). Habis dia keluarkan angin mummy. Ada sesetengah tukang urut, tak keluarkan angin kita. Si Iti tak berhenti keluarkan angin mummy. Ha!! Nampak tu, angin kus-kus dalam badan mummy ada banyak giles!


Sambil mengurut dalam bilik sambil breastfeed kan anak sampai tertidur. Fuh!! Best!! Tak perlu tinggalkan anak bila nak mengurut.

Lepas ini, rasa nak mengurut je..mummy nak call Iti je lah! Panggil datang rumah. Senang!

Eh…eh..eh…aritu ada kawan-kawan mummy PM Tanya tentang tukang urut,kan? Nak cuba mengurut dengan Iti? Iti duduk Ampang. Hari hujung minggu, bolehlah ke rumah Iti untuk mengurut. Atau nak mengurut di rumah sendiri pun boleh.



Urut 1 badan selama satu jam HANYA RM50 sahaja!! ye RM50 sahaja. Mana nak dapat di area Kuala Lumpur harga dan servis macam ini kan!


Nak mengurut untuk keluarkan angin dalan badan? Telefon sahaja Iti atau SMS Iti ini di talian 012-2624896 
(Hari minggu dan cuti umum. Mengurut orang perempuan dan wanita sahaja)




You Might Also Like

7 comments

  1. wah.. terbaik.. yoorin pon tak pandai nak keluarkan angin dalam badan..x pandai nak sendawa.. memang angin banyak.. boleh try contact nanti..ampang kat mana lin?

    ReplyDelete
  2. dah habis murah tu rm50. menarik

    ReplyDelete
  3. murah tu kak.. rm 50.. selalu zizie jumpa paling murah rm 60..

    ReplyDelete
  4. teringin juga nak urut2 ni..
    tapi geli..sebab tak biasa... hehehehehe... :p

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda