TUDUNG NAELOFAR PERCUMA

TUDUNG NAELOFAR PERCUMA Terkejut pagi-pagi dapat parcel. Mana datang pulak parcel ini. Puas me...

TUDUNG NAELOFAR PERCUMA

Terkejut pagi-pagi dapat parcel. Mana datang pulak parcel ini. Puas memikirkan dari mana, sudahnya buka cepat-cepat (mood tak sabar). Alhamdulillah rezeki untuk hari ini, dapat 2 helai tudung dari Naelofar Majestic Love Instant Shawl untuk mummy dan Dhia. Rezeki menang peraduan tempoh hari masa bulan Ramadhan selfie mummy bersama anak (pakai tudung) anjuran Lifebuoy #DetikPertamaLifebuoy . Korang nak tudung Naelofar PERCUMA? Follow IG dan FB mereka. Manatahu ada lagi peraduan, kan !


Dalam masa yang sama, officemate pun belikan buah tangan dari Bangkok. Shawl juga !! Thai Silk !! Cantik warna pink turquoise. Boleh mixed and match dengan baju mummy yang banyak warna pink dan turquoise juga.

Seronok pula mummy dapat shawl hari ini. Dah macam birthday of the day dah. hehehe.

Pastu...Macam tau-tau je semenjak dua menjak ini mummy gemar pakai shawl. Kadang-kadang pakai gak tudung serkup terus ala-ala makcik tu. Tengok pada kerajinan juga. Senang pakai shawl ni, lelagi bila nak breastfeeding anak-anak. Buka pin sebelah, labuhkan shawl dan tutup terus bahagian tertentu. Kadang-kadang si kecil tu kuat menyelak gak. huhuhu...

You Might Also Like

5 comments

  1. Naelofar Hijab memang sedap pakai... Farah adalah salah seorang pengguna tegar Naelofar Hijab...

    ReplyDelete
  2. Tahniah! alhamdulillah rezeki tu

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi beli naelofar.. tapi nak jugak merasa 1.. hehe

    ReplyDelete
  4. Wah..bestnya...dpt naelofar gituuu...kita pun suka...pernah beli yg fake punya dgn ori punya...beza sgt kualiti....tp klau dpt free lg best kannn
    Jmput snggah blog saya:)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda