7000 Followers Instagram

  Masih teringat lagi beberapa bulan lepas. Mummy mempunyai 700 lebih followers di Instagram....


Masih teringat lagi beberapa bulan lepas. Mummy mempunyai 700 lebih followers di Instagram. Pada masa itu, mummy tak beraoa faham sangat apa kepentingan dan kelebihan Instagram. Bila dah aktif dalam dunia media sosial dan ada sesetengah klien meminta kita beritahu berapa followers yang mummy ada. Barulah nampak betapa pentingnya Instagram. Kebanyakan klien juga tak suka kita privatekan Instagram !! Sejak itu juga, mummy tak privatekan lagi Instagram. 

Bagaimana nak dapatkan followers ramai di Instagram? Mungkin boleh cuba tips ini:-


1. Rajin follow Instagram orang lain dan rajin like atau komen !

2. Kene rajin juga update gambar dan caption !

3. Hastag !! Ada yang cakap penting ke # ...hrm, belum cuba belum tahu!!! Kene cuba !!

Ni sahaja kot tips penting dari mummy, yang belum follow jemput follow mummy di http://www.instagram.com/azlinda.alin ;)

Ada tip lain nak kongsikan dengan mummy dan pembaca blog bicara mummy ini? Jangan lupa komen ye ;)

You Might Also Like

9 comments

  1. akak...kita suka entry akak ni...hihi...sebab yaya suka guna banyak hashtag jugak...hihihihii....tuh yang buat tambah followers kita...hihiii

    ReplyDelete
  2. wahhh... manyakkyer follower... blh lah pomot i is yg ketandusan follower ni... hehe

    ReplyDelete
  3. Wowww, tahniah mummy lin.. Hebat sangat mummy ni..")

    ReplyDelete
  4. Betul2..
    Lagi2 klau komen kt ig retis ka...
    Tgk2 ehh byk pulak org yg follow kita
    # pun sama...
    Byk mainkan peranan jugak

    ReplyDelete
  5. satu pencapaian yang sangat2 memberansangkan....tahniah Linda

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda