Cosmoderm Tea tree Oil Lotion Talc

09:34


Cosmoderm Tea tree Oil Lotion Talc | Cosmoderm Talkum Losyen Minyak Tea Tree

Entri yang dah lama nak tulis, tetapi tersimpan lama di dalam draft blog mummy. Mummy tak nak orang asyik jemu tengok dan baca pasal review. Tapi, mummy nak juga share review yang bagus-bagus. Mesti ramai ibu bapa yang nak cari review positif. Kali ini, mummy nak share tentang ruam Dzal Aidi masa kene cirit birit. Sampai naik merah bontotnya naik ruam. Walhal, kerap tukar lampin pakai buang. Lebih 8x sehari tukar. Sampai mummy tak berdaya nk pakaikan pempes mahal-mahal. Beli pempes TESCO LOVE berharga RM15 (masa sale) untuk sementara waktu.

Alhamdulillah lepas beberapa hari gunakan Cosmoderm Tea tree Oil Lotion Talc ruam merah berkurangan dari sehari ke sehari.


Dhia Batrisya pun sama, kene kurap susu di pipinya tu sudah hilang. Suka sangat tidur sambil mengempeng (orang jawa cakap). Susu keluar kene pipi, sedar tak sedar..jadi ruam susu. Bukan baby sahaja mudah kene ruam susu. Anak yang 2 tahun ini pun kene ruam susu !! Bahaya ruam susu ini kalau tak di cegah cepat. Boleh jadi infection yang lebih teruk ! Sian budak-budak kalau gatal di muka. Jadi, mummy letakkan Cosmoderm Tea tree Oil Lotion tak sampai seminggu hilang ruam susu Dhia Batrisya.




Cosmoderm Tea tree Oil Lotion ini dari gabungan unik bedak dalam bentuk losyen yang dapat melembabkan kulit sensitif dan terengsa

Sangat sesuai untuk melegakan ruam dan selamat digunakan pada kulit bayi.

Selain itu, ianya sangat sesuai ketika cuaca panas dan berpeluh di mana kulit akan mudah di jangkiti oleh kulat, fungi, bakteria dan ragi.

Harganya pun tak mahal, hanya RM13.90
Boleh di dapati di farmasi terpilih atau belian online di www.cosmoderm.com.my

A photo posted by Azlinda Alin Malaysian Blogger (@azlinda.alin) on

You Might Also Like

6 comments

  1. Ramai orang berebut-rebut cari produk cosmoderm sebab memang terbukti betul berkesan lagi bersuh dan halal.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..selalu baca review dari blogger psal Cosmoderm ni..semua bagi +ve feedback.. :)

    ReplyDelete
  3. Sebab cosmodermm...kita follow sini...done followw !!! Yeayyy

    ReplyDelete
  4. Yanie pun guna untuk hilangkan ruam.. sangat bagus Cosmoderm Tea Tree Oil Lotion Talc ni....

    ReplyDelete
  5. serious best tea tree oil lotion talc ni...

    ReplyDelete
  6. nadia paling suka magic cream dia sbb mmg betul2 magic..nak nak klu anak2 gatal kan..terus sapu mesti hilang gatal tu linda..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab