Tak jual SHAKLEE

   Sejak kebelakangan ini, ramai yang PM dan bertanyakan tentang mummy jual SHAKLEE ke tida...

  
Sejak kebelakangan ini, ramai yang PM dan bertanyakan tentang mummy jual SHAKLEE ke tidak? Hahahaha rindu ke... iklan-iklan SHAKLEE mummy di blog, wall facebook dan instagram?

Mummy memang tak jual SHAKLEE.

Tetapi, mummy masih aktif dengan penjualan barangan SHAKLEE. Lagipun keahlian SHAKLEE ini seumur hidup. Nak share kebaikan dan kegunaan produk SHAKLEE rasanya dah terlalu banyak mummy kongsikan dari tahun 2012. GOOGLE sahaja pun boleh dapat macam-macam info. Jadi, mummy memang kurang nak blast iklan produk SHAKLEE sangat.

  
Alhamdulillah order yang masuk tetap mummy terima. Dalam seminggu boleh dikatakan setiap hari mummy buat pengeposan barang-barang. Cuma tak dan amek gambar dan nak share setiap hari di facebook dan instagram. Selalunya mummy akan cepat-cepat packing dan nak cepat-cepat pos.

Terima kasih pada regular customer Urban Mummy saya jual ye !!

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda