ZARAA Shawl Mudah Pakai dan Mudah Bentuk

 ZARAA SHAWL TUDUNG YANG MUDAH DI PAKAI DAN DI BENTUKKAN Assalamualaikum dan Selamat Pagi ! ...

 ZARAA SHAWL TUDUNG YANG MUDAH DI PAKAI DAN DI BENTUKKAN

Assalamualaikum dan Selamat Pagi !
Pagi-pagi lagi dah nampak mummy gayakan tudungkan? Melawa tak habis-habis mummy ni ha.. hehehe. Lawa ke? Mestilah lawa! Sebab dapat pekena ZARAA SHAWL ni. Mummy suka warna ala-ala gold gelap dari ZARAA SHAWL. Faktor umur mungkin! Semakin bertambah umur, semakin gemar dengan warna GOLD matching kan pula dengan lipstik warna oren terang. Memang nampak macam mak orang!

 

ZARAA SHAWL mempunyai pelbagai pilihan warna yang menarik. Sebut je nak warna apa. Semua ada di ZARAA SHAWL.


 

Shawl biru ZARAA SHAWL ini pun nampak lawa bila di gandingkan dengan seluar jeans. Mungkin selepas ini, mummy nak mencuba warni ini pula.
 
ZARAA SHAWL ini diperbuat dari chiffon material yang sangat berkualiti, lembut dan tidak ringan. Tudung akan terletak lawa bila di sarungkan. Semasa mummy pakai ZARAA SHAWL ni, mummy tak sempat nak menggosok. Tergesa-gesa nak keluar cepat dengan bawa anak-anak di kala daddy dorang bekerja di hari Sabtu. Jadi, jika ada yang malas gosong tudung macam saya. Boleh pakai ZARAA SHAWL ini yang tak nampak shawl berkedut bila di sarungkan.

Saiznya ZARAA SHAWL ialah 165cm X 45cm boleh lilit-lilit nak panjang, nak labuh atau nak pakai singkat. Mummy memang terus terang, tak berapa pandai lilit sangat. Tapi, dengan Zaraa Shawl ini, senang je melilitnya. Mudah !

Ha...macam-macam keistimewaan yang ada pada ZARAA SHAWL, kan? Harganya pun mampu milik!!  


ZARAA SHAWL hanya RM35 sahaja !! Untuk pertanyaan dan order, boleh hubungi:

Telefon / Whatsapps: 0172097346 

 Facebook : La Zara

Instagram: Exclusive_by_zara

You Might Also Like

13 comments

  1. Cantiknyaaa.. Haishhh tak boleh tengok shawl lawa2..

    ReplyDelete
  2. Cantik shawl ni... nti boleh blikan utk wife abe. nice entri

    ReplyDelete
  3. pilihan warna yg bnyak.
    tu yg penting tu.
    harga pun murah.
    sekali beli boleh borong warna pelangi terus.

    ReplyDelete
  4. akan di rekemendasi ke puan isteri :)

    ReplyDelete
  5. Wah , sesuai sgt kak lynda pakai shawl tu ...
    Berkenan tgk ada mcm2 warna ... Nnti nak beli jgk 😂

    ReplyDelete
  6. kalau santek, apa pakai pun santek..

    ReplyDelete
  7. Cantiknyeee ni entry menggoda suh beli ni grrr

    ReplyDelete
  8. Cantiknya color yg linda pakai tu

    ReplyDelete
  9. akak pun suka shawl ni...ni adik akak dah merengek manja merayu nak shawl yang akak dapat tu..mana boleh kan?

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda