10 Cuti Umum 2016 yang Panjang

10 Cuti umum panjang di tahun 2016 Diam tak diam. Kita dah hampir ke penghujung tahun...


10 Cuti umum panjang di tahun 2016



Diam tak diam. Kita dah hampir ke penghujung tahun 2015. Pasti ramai yang sedang merancang percutian untuk tahun 2016. Mummy pun macam tu, cuti tahun tidak banyak mana. Nak kene merancang cuti sebaiknya. Terutama cuti di Bulan Syawal. Nak raya katanya!!

Mengikut tentatif ini, Raya Aiditri kemungkinan besar jatuh pada 6 dan 7 Julai 2016 - Rabu dan Khamis. Alhamdulillah hanya perlu ambil beberapa hari tahun. Jimat cuti tahun.

Cuti Tahun Baru Cina pun agak panjang. Boleh juga merancang aktiviti berjalan. Insyaallah.  Nampaknya, nak kene penuhkan tabung dulu lah, ni!

You Might Also Like

3 comments

  1. Betul tu kak, pejam celik dah nak habis tahun 2015

    ReplyDelete
  2. terbaik...
    aida da tag pun dlm diari 2016 :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Elang Lombok Tour.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Lombok Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    ELANG LOMBOK TOUR
    Tour operator & Travel Agency

    Apa bila Tuan/Puan ingin melawat bersama family atau rakan-rakan kat Lombok island dan memerlukan kenderaan jangan risau hati, ELANG LOMBOK TOUR menyediakan PAKET TOUR dan PENGKHIDMATAN KENDERAAN dengan harga yang sangat berpatutan, dan dengan driver yang mesra, educated, baik hati,sopan dan sudah lama berpengalaman dalam memberikan pelayanan pada pelancong dari Malaysia. Menjadikan lawatan Tuan/Puan sangat berbaloi dan bermakna.

    Contact person :
    AFFANDI
    BBM 51fd8768 / IG : @pariwisatalombok
    Mobile : +62 8223 771 6583 ( WhatsApp )

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda