Baju Tidur Upin Ipin Untuk Anak

  Baju Tidur Upin Ipin Untuk Basahan Anak-anak Setiap hari Selasa, ada Pasar Malam depan ofis...

Baju Tidur Upin Ipin Untuk Basahan Anak-anak

Setiap hari Selasa, ada Pasar Malam depan ofis. Jika tidak hujan, mummy mesti ronda-ronda ke Pasar Malam ini. Antara tempat wajib mummy terjah ialah kedai menjual pakaian kanak-kanak. Budak-budak cepat besar, baju basahan pun cepat comot sebab kerap pakai. Mummy pun kene kerap belikan baju basahan untuk mereka.





Kadang-kadang mummy suka belikan baju sedondon untuk anak-anak. Biar dari kecil mereka punyai sifat sehati sejiwa adik beradik ! Jika tak dapat saiz untuk design yang sama, barulah mummy pilih berlainan. Ini adalah baju pertama mereka bertemakan Upin Ipin. Kuning untuk Dhia dan Biru untuk Dzal Aidi !

Harga berpatutan, memang boleh di katakan setiap minggu nak beli sepasang baju basahan budak-budak ini. Baju mak budak? Boleh di kira dengan jari. Setahun berapa kali je gi beli huhu
 

You Might Also Like

3 comments

  1. SA pun masa Dania kecik2 dulu suka belikan dia baju basahan yg harga biasa...SBB nak pakai time tido je kan..

    ReplyDelete
  2. berbaloi kekadang harga nya.
    patut la beli kan anak-anak kan, linda.
    and betul tu, anak-anak ni tumbesaran diorang cepat.
    kena beli byk byk :)
    sgt cute la baju diorang berdua tu.
    baju sama, seiring sejalan :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda