Shoplinks.Asia

Bantuan Adik Thaqif : Menghidap Kanser

Salam Jumaat semua ! Happy Friday !! Apa khabar ? Mesti semua mood weekend dah,kan? Mummy pun sama gak. Pagi-pagi lagi si Dhia dah moo...


Salam Jumaat semua ! Happy Friday !! Apa khabar ? Mesti semua mood weekend dah,kan? Mummy pun sama gak. Pagi-pagi lagi si Dhia dah mood weekend gak ! Ajak berjalan. Erm..nasib hari ini masuk ofis lambat, tukang buka kunci masuk lambat. Dapat bawa Dhia ke 7 Eleven dulu. Mummy tak nak Dhia meragam, sian penjaganya nanti. 

Berbalik pada gambar di atas itu, semalam mummy dah viralkan di facebook mummy. Mungkin ada yang tahu dan ada yang tak tahu kisah adik Thaqif ini yang berumur 2 tahun. Ya Allah sebaya Dhia ni ! Adik Thaqif ini penghidap kanser. SUdah 2 kali pembedahan di lakukan di bahagian kepala. Pembedahan kedua di sebabkan ada nanah di kepala. Manakala keputusan darah juga negatif.

BANTUAN UNTUK ADIK THAQIF, 2 TAHUN YANG SEDANG MENGHIDAPI KANSER




Kini, ibu Thaqif berhenti kerja untuk menjaga Thaqif. Siapa yang tak sayang anak,kan? Dan, bapa Thaqif juga kerap ambil cuti tanpa gaji. 



Mereka sekeluarga memerlukan pertolongan, pada yang sudi hulurkan bantuan di hari Jumaat yang mulia ini. Jom kita bersedekah walaupun sedikit untuk membantu adik Thaqiff ini. Sumbangan boleh di salurkan ke Mohamad Salleh bin Boniya (bapa Adik Thaqif) :-


Maybank 1621 4305 6704
Bank Islam 0901 0020 276519




You Might Also Like

0 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -