BARANG RM1 DI 7ELEVEN PADA 17 DAN 18 NOVEMBER 2015

Antara barang yang berharga RM1 di 7Eleven pada 17 dan 18 November 2015 ialah air teh 500m...


Antara barang yang berharga RM1 di 7Eleven pada 17 dan 18 November 2015 ialah air teh 500ml, Hersey's Soya Kotak, Nescafe, Kitkat dan ubat gigi jenama Darlie.


Mummy pergi dalam 8.20 pagi hari pertama, semua barang habis ! Perasaan nak ke 7Eleven dah tak ada ! Rasa macam kene tipu ! 

Hari kedua singgah lagi ke 7Eleven, bukan untuk membeli. Tapi, untuk membuat pengeluaran duit di mesin ATM. Sempat berjumpa dengan manager 7Eleven. Mummy tanya kepada beliau, kenapa cepat habis stok barang promosi RM1?. Beliau kata, mereka keluarkan sedikit demi sedikit stok,jika keluarkan semua stok pasti tak sampai 2 jam terus habis ! 


Kebetulan pada waktu itu, stok nescafe ada. Terus Manager 7Eleven offer mummy nescafe yang ada di rak. Apa lagi.... rembat terus ! Untuk daddy dan adik. Mummy nak kurangkan minuman berkafien kalau boleh. Sebab sedang ambil suplemen dan juga masih menyusukan anak ! 

You Might Also Like

7 comments

  1. kuantiti yang sikit tu diorang keluar takkan dua jam dah habis kan...

    ReplyDelete
  2. banyaknya nesface.. SN hangkut air kotak Hershey's...

    ReplyDelete
  3. Adik ipar akak pergi lewat sikit itu hari.. kul 8am
    tengok2 dah habis..
    dia wasap kat akak tak payah pergi..
    Untung Azlinda.. ada rezeki dapat :)

    ReplyDelete
  4. sini sllu habis cpt stok dia..huhu

    ReplyDelete
  5. mampu tengok je tak sempat nak grab.. pukul 12 malam dorang dah rembat.

    ReplyDelete
  6. Agaknya memang itu cara diorang untuk control stok. Tapi kan, dah tahu memang akan orang serbu kenapa nak buat sampai 2 hari? Kesian pengguna mencari-cari barang promosi. Apepun, kalau dah memang rezeki mummy, dapat jugak Nescafe tu :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda