BARANGAN PROMOSI RM1 DI 7ELEVEN

NOVEMBER DISEMBER 2015 PROMOSI BARANGAN DI 7 ELEVEN RM1 7Eleven kini membuat promosi NOVEMBE...


NOVEMBER DISEMBER 2015 PROMOSI BARANGAN DI 7 ELEVEN RM1


7Eleven kini membuat promosi NOVEMBER SPECIAL RM1 setiap satu barang pada tarikh tertentu . 

Semua stor 7Eleven terlibat dengan promosi RM1 ini. 

Antara barangan NOVEMBER SPECIAL RM1 7ELEVEN ialah:-

10-11 November 2015.
-air kotak vico
-air lipton
-air yeo's
-mister potato
-maggi hot cup
- kotex 

17-18 November 2015
-kitkat 2 fingers
-mameebev cool tea
-air kotak harshey's soyfresh
-nescafe
-ubat gigi darlie

 24-25 November 2015
-air kotak yeo's yeogurt drink
-goodday UHT milk
-mister potato crisps
-garnier men
-garnier women
-fumakilla

1-2 Disember 2015
- yeo's laici
-dutch lady UHT milk
-mamee monster
-Mamee chef cup
-l'oreal shampoo

HANYA RM1 SAHAJA !! Barangannya siapa cepat dia dapat !! Sebab ramai yang datang ke 7eleven. Tapi, barang dah habis. Tak dapar nak belinbarang promosi yang katanya u tuk 2 hari? Promosi 2 hari ke 2 jam??

You Might Also Like

2 comments

  1. the best part is kebanyakkan dah abih dah..sold out for today

    ReplyDelete
  2. standard la tu, linda.
    selagi stok masih ada.
    tapi stok sejemput!
    kena gi tgh mlm kul 12.10 pagi.
    on the first day.
    kalau takde, ketuk aje cashier tu.

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda