Hadiah dari Play-Doh dan Hasbro #playdohmonth2015

  Jumaat tempoh hari, mummy terima parcel agak besar dari City-Link. Oleh kerana kertas minyak ...

Jumaat tempoh hari, mummy terima parcel agak besar dari City-Link. Oleh kerana kertas minyak tu terbuka sedikit, mummy dah tahu barang yang dapat ini untuk anak-anak. Cumanya, mummy tak tahu apakah jenisnya dan berapa kotak yang ada dalam parcel ini. Sangat tak sabar nak buka bersama-sama anak dan suami. Biasalah kan ! Mummy yang teruja lebih !
  

 Hadiah dari Play-Doh dan Hasbro #playdohmonth2015


Malam sebelum bergerak balik ke rumah mak, buka bungkusan bersama anak-anak dan sepupu-sepupunya ! Semua teruja melihat kotak-kotak Play-Doh dari Hashbro ini ! Terus main buat ais krim dan istana princess sekejap.  

Ada yang tertanya-tanya bagaimana kami dapat hadiah ini? Hadiah ini adalah hasil penyertaan #playdohmonth2015 yang diadakan pada bulan September 2015. Mummy telah membuat 2 artikel di blog ARTIKEL 1  ARTIKEL 2 dan alhamdulillah kami telah terpilih sebagai pemenang. 

Terima kasih Play-Doh dan Hasbro !

You Might Also Like

2 comments

  1. bukan anak² je suka..nieyl pun suka..hihihihih

    ReplyDelete
  2. Seronoknyaa dapat playdohh. sekarang besar pun suka main playdoh lagi HAHA

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda