Hadiah dari Play-Doh dan Hasbro #playdohmonth2015

  Jumaat tempoh hari, mummy terima parcel agak besar dari City-Link. Oleh kerana kertas minyak tu terbuka sedikit, mummy dah tahu baran...

Jumaat tempoh hari, mummy terima parcel agak besar dari City-Link. Oleh kerana kertas minyak tu terbuka sedikit, mummy dah tahu barang yang dapat ini untuk anak-anak. Cumanya, mummy tak tahu apakah jenisnya dan berapa kotak yang ada dalam parcel ini. Sangat tak sabar nak buka bersama-sama anak dan suami. Biasalah kan ! Mummy yang teruja lebih !
  

 Hadiah dari Play-Doh dan Hasbro #playdohmonth2015


Malam sebelum bergerak balik ke rumah mak, buka bungkusan bersama anak-anak dan sepupu-sepupunya ! Semua teruja melihat kotak-kotak Play-Doh dari Hashbro ini ! Terus main buat ais krim dan istana princess sekejap.  

Ada yang tertanya-tanya bagaimana kami dapat hadiah ini? Hadiah ini adalah hasil penyertaan #playdohmonth2015 yang diadakan pada bulan September 2015. Mummy telah membuat 2 artikel di blog ARTIKEL 1  ARTIKEL 2 dan alhamdulillah kami telah terpilih sebagai pemenang. 

Terima kasih Play-Doh dan Hasbro !

You Might Also Like

2 comments

  1. bukan anak² je suka..nieyl pun suka..hihihihih

    ReplyDelete
  2. Seronoknyaa dapat playdohh. sekarang besar pun suka main playdoh lagi HAHA

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

blogger (382) 2018 (380) Dhia batrisya (362) azlindaalin.com (354) dzal aidi fiqry (289) review (283) resipi (143) travel (66) Daim Naufal (59) daddy (41) advertorial (36) 2019 (34) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (1)