5 hari #photochallenge #blackandwhite

Kalau dok tengok-tengok instagram. Ada akaun ig yang sememangnya mereka post gambar hitam putih sa...

Kalau dok tengok-tengok instagram. Ada akaun ig yang sememangnya mereka post gambar hitam putih sahaja. Memang lawa ! Tak tahu nak sebut cerita macamana. Yang pastinya...memang lawa.

5 hari #photochallenge #blackandwhite



 
Hari pertama - 5 hari #photochallenge #blackandwhite


Tapi, mummy jarang post gambar black and white. Tak tahu juga, kenapa. Hinggalah dapat cabaran di tagged oleh www.anazarin.com . Mummy sememangnya suka post gambar. Jadi... sahut sahaja cabaran 5 hari #photochallenge #blackandwhite post gambar black and white !!

Hari kedua - 5 hari #photochallenge #blackandwhite 

Alhamdulillah selesai task post 5 hari #photochallenge #blackandwhite gambar hitam putih di Facebook dan Instagram.  Selama 5 hari berlangsung dan selama 5 orang akan kene tag. Terpulang pula pada 5 orang itu nak buat task ke tidak.

 Hari ketiga - 5 hari #photochallenge #blackandwhite
Memula macam malas nak buat sebab kene tagged orang. Ada setengah orang ini, tak suka kene tagged.

Oleh kerana mummy pun ada banyak sangat gambar dalam phone. Apa salahnya, nak sahut segmen 5 hari #photochallenge #blackandwhite  kan ! Memeriahkan suasana katanya !


 Hari keempat - 5 hari #photochallenge #blackandwhite

Bukan senang juga nak buat. Hehehe. Mummy buat dalam kul 12 atau 1 pagi. Masa tu senang tag orang. Cek siapa yang belum tag. Terus tag je.
 Hari kelima - 5 hari #photochallenge #blackandwhite


Kalau nak tahu...#photochallenge #blackandwhite ini segmen pertama ig fb yang pernah mummy sertai. Sebelum ni, suka join segmen blog je. ;) 

Siap dah sahut cabaran ! Tahniah juga pada yang siap task 5 hari #photochallenge #blackandwhite.  Good job semua dan anda semua sporting sangat !!




You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda