Bihun sup aje !

  BIHUN SUP KAMI, MENU MUDAH MASAK

BIHUN SUP KAMI, MENU MUDAH MASAK  

BIHUN SUP KAMI, MENU MUDAH MASAK

Bila musim hujan-hujan dan musim selsema batuk datang.. Memang sup menjadi menu kegemaran kami sekeluarga. Satu hidangan je semua boleh makan termasuk daddy dan anak-anak juga. Kerja mummy pun mudah ! Sup ayam tu. Seperti baisa ayam kene goreng dulu. Daddy tak suka sup yang ayamnya lembik. Tapi, menarik juga citarasa daddy ! Kuah sup nampak coklat-coklat gitu. Lawa pulak ! 


 BIHUN SUP KAMI, MENU MUDAH MASAK  

Yang wajib ada bersama-sama ialah taugeh, sawi, sambal cili api kicap, daun sup, daun bawang dan limau kasturi.

BIHUN SUP KAMI, MENU MUDAH MASAK  
Limau kasturi memang wajib untuk mummy. Manakala daddy tak berapa minat makan dengan limau. Korang pula macamana!

You Might Also Like

7 comments

  1. Makan mihun sup dengan limau memang awesome!

    ReplyDelete
  2. BIHUN SUO MMG SEDAP N RINGAN :)

    ReplyDelete
  3. Linda....temptingnya..akak pun x suka perah ngan Limau.....sebab rasa macam kesedapan sup tu lari...

    ReplyDelete
  4. menu open house hari tu.. hehehe.. bila nak open haouse lagi ni, nak terjah :)

    ReplyDelete
  5. sedap, simple dan menyihatkan...sambal kicap nomnomnom

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda