Clark Kasut Selesa Untuk Anak

  Clark Kasut Selesa Pilihan Mummy Untuk Anak-anak

 

Clark Kasut Selesa Pilihan Mummy Untuk Anak-anak



Kasut Clark yang kedua untuk Dzal Aidi Fiqry. Tiap kali pergi IOI City Mall. Mesti nak masuk dalam kedai Clark. Tengok apa barang yang offer. Kali ini masuk ada 2 jenis kasut untuk budak lelaki sales. Jatuh RM69 sepasang. Dalam hati..boleh beli ini ! Buat kasut raya Dzal Aidi Fiqry. Bila minta saiz 4 1/2. Tak ada !! Last pair saiz 3 je ! Erm...tak de rezeki nak beli Clark RM69. 

Dah, alang-alang tu..mencari juga yang offer jenis lain. 


Jumpa yang ini, 15% diskaun. Ok lah tu...rembat satu untuk raya nanti. Sebab tu beli saiz 4 1/2.

 
 
Kasut Clark Dzal tahun lepas daddy beli. Masa ini pun murah ada sales gak. Tak sampai RM100 ahrganya...beli saiz besar gak. Beli saiz 3 1/2 masa umur setahun aritu, sampai sekarang muat lagi. Cek saiz Dzal yang terkini, saiz 3 untuk umurnya 18 bulan. Tapi, saiz 3 1/2 ok ngam untuk Dzal, sebab pakai dengan stokinkan !

Mummy suka Dzal pakai kasut Clark ini, nampak Dzal selesa berjalan. Budak baru dapat lesen L ini, jalan pun tak firm kadang-kadang tu.  

You Might Also Like

6 comments

  1. Ya Allah, cutenyaaaaa >_< Geram tgk kasut tu

    ReplyDelete
  2. menarik giler. budak besar, lg mhl eh? ke ada offer gak?

    ReplyDelete
  3. Diya: hehehe kan..masa kecik2 ni comel je semua

    YB: ada design yg ada diskaun juga..kene rajin cek satu satu hehe

    ReplyDelete
  4. Wahhhh..Dzal boleh jadi model cilik Clark's ni kan....

    ReplyDelete
  5. wah! kasut budak2 sekarang, tak kurang hebatnyer..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda