Perfume Murah RM10 di Kajang

07:30


PERFUME RM10 TAHAN LAMA MIRACLE LANCOME DAN JADORE DARI DIOR PILIHAN MUMMY



 Mudah bila ada perfume mini gini. Boleh bawa kemana sahaja dan juga boleh di letakkan dalam handbag. 

Kerja mummy keluar masuk bilik bos, jumpa bos, jumpa orang sana, jumpa orang sini. Mummy tak mahu ada bau yang kurang menyenangkan bila kita berurusan dengan orang. Jadi, perfume memang salah satu sahabat karib yang mesti ada dalam handbag !

Bila kita sendiri bau wangi je.., secara tak langsung kita boleh tingkatkan lagi tahap confident diri! gituuuu...

Murah pun murah ! Tahan lama pulak tu ! 
Ok...mummy tak mahu membebel panjang entri kali ini.

Korang minta perfume inspired gini dari CK, Tommy, Dunhill, Lancome, Anna Sui dan banyak lagi..HANYA BERHARGA RM10 SHAJA !! Sila hubungi:

 Ira 016-32307285
COD Kajang, Cheras Business Centre
Pos seluruh Malaysia

You Might Also Like

2 comments

  1. Wahh menarik ni, senang nak bawak dlm handbag atau bila pergi travel kan

    ReplyDelete
  2. Bestnye.. harga pub murah sangat....

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab