Roadtax Kereta Mati

  Lama nak bercerita tentang roadtax kereta. Tapi tak sempat-sempat buat entri ini. Semenjak k...

 
Lama nak bercerita tentang roadtax kereta. Tapi tak sempat-sempat buat entri ini. Semenjak kerja depan rumah ini, memang malas betul nak ambil tahu tentang kereta. Memang tak perasan langsung lagi dua hari roadtax dan insurans kereta nak mati. Dah la mati hari Sabtu. Sabtu tu pulak,nak bawa anak-anak ke Skynet untuk penghantaran barang-barang order. Mulalah risau tentang roadtax dan insurans kereta. Mummy tak mahu ambil risiko bawa anak-anak tanpa roadtax dan insurans kereta. Kalau apa-apa jadi....memang payah !



Bergegas telefon si Lily Suhana ni. Petang Khamis, lepas balik dari kerja...terus bank in duit. Lily kata sempat siap esok. 
 

Memang keesokkan harinya, Lily Suhana datang rumah hantar road tax dan insurans kereta. Alhamdulillah ! Cepatkan servis kawan mummy ni ! Siap anta ke rumah ! 

Jika ada yang inginkan perkhidmatan beliau. Boleh hubungi Lily Suhana di talian :012-6866726  

You Might Also Like

6 comments

  1. Bagus ni. Tp dia ambil kat area kl je ke??? Kalau cam ena kat kuantan boleh tak??

    ReplyDelete
  2. yoorin punya agen kereta akan ingatkan sebulan sebelum roadtax kereta mati.. hehehe..dia jugak yg akan renewkan .. senang kalau ada org boleh settlekan..nak buat sendiri memang tak gheti...

    ReplyDelete
  3. senangkan kalau ada yang tolong remind dan tolong buatkan.

    ReplyDelete
  4. Yoorin: mudah gitu kan.. kita pun nk senang n cepat je

    ReplyDelete
  5. Ena: boleh ena..mana2 pun serve ;)

    ReplyDelete
  6. pehh..

    memang laju itu servis maa..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda