Umur Setahun Nak Amek Gambar Sendiri

09:45

Dzal Aidi Fiqry Baru Umur Setahun, Dah Nak Amek Gambar Sendiri

Dzal Aidi Fiqry Baru Umur Setahun, Dah Nak Amek Gambar Sendiri



Dah pandai cari butang snap bila nampak camera pandang depan ! Senyum-senyum simpul pulak tu amek gambar sendiri. 

Baru umur setahun, nak oi ! Pandai dah selfie ,ye ! Tunjuk gigi yang cute ke tu? Masa ini, kakak dia tengah tido. Agaknya boring sangat waktu ini. Kakak tu pula, bergayut je dengan mummy. Tak dapat nak melayan adik. Sudahnya si adik minta handphone mummy.

Macam-macam adik ni, tau ! Pandai ! Mana tak pandai gitu ! Sebab mummy dah selalu buat gitu hahahaha.

You Might Also Like

4 comments

  1. hahaha.. abis la fon mama.. sama la 2 hero kat umah ni.. kalo dah kena hijack fon abis macam2 la.. yg abang pandai plak install game.. apak dia selalu tnya sapa install.. hahhaa apak dia tak reti bab2 fon ni

    ReplyDelete
  2. Hehehe, anak2 ni mudah serap, sekali ajar kita ingat dia buat buat tak faham, sebenarnya mereka lagiiiii ingat

    ReplyDelete
  3. Qhaira pun dah pandai main hp..the best part kekadang dia main wassap sampai gambar mama dia ni pun tersend kat mana2 ntah...segan weh...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab