Shoplinks.Asia

Macam cantik je baju Hatta Dolmat ni. Harga pun mmg cantik. Tapi, mummy korang dapat rege RM50 je. Cuma size tinggal XL je, tak pe l...

Alhamdulillah dah berada di kampang halaman en somi. Kamunting. Sementara nk tunggu story mory kami di sini. Nk throwback kisah bebarap...

Beberapa hari sebelum bali ke kampung halaman en somi, tugas mak-mak kene lah kumpulkan bebarang anak-anak, bebarang mak, barang itu da...

Sebelum bertolak ke Kalumpang Resort, kita selfie bertiga dulu. Sementara daddy bersiap-siap dan menyusun barang-barang yang banyak...