Viral Fizo Omar Melenting Bila Blogger Kritik FizoMawar Kitchen

Sebagai seorang pelanggan, tak kira samada blogger ke bukan blogger pastinya kita akan bercakap da...

Sebagai seorang pelanggan, tak kira samada blogger ke bukan blogger pastinya kita akan bercakap dan menulis kebenaran berdasarkan pengalaman yang kita lalui. Makanan sedap, kita bagitahu sedap/ Tak sedap, kita cakap tak sedap. Gitu juga dengan servis. Bagus, cakap bagus...kalau tak bagus, tak baguslah kita beritahu. Betul, tak? Lebih-lebih lagi food review atau bab makan. 

Gambar sumber google

 Viral Fizo Omar Melenting Bila Blogger Kritik


Kisah FizoMawar Kitchen melenting bila ada blogger menulis tentang restauran barunya. Rasanya, ini bukan kali pertama Fizo membuka perniagaan. Fizo dan mawar yang sebelum ini mempunyai bisnes ternama iaitu Hot Burger dan Tudung Fareeda. 

Kisah apa yang di kecam oleh Fizo? Mula-mula baca di sini ye : http://www.kisahemasputih.com/2016/01/review-restoran-fizo-mawar-kitchen.html


Dan...kenyataan media pula hari ini : http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2016/01/08/fizo-omar-restoran/

Mummy terkejut dengan viral hari ini. Dan..Sebenarnya kita sebagai blogger ini bukan nak jatuhkan bisnes orang lain. Kita Kritikan kadang-kadang tu, sebab nak kan pembaharuan yang lebih berkualiti. 


You Might Also Like

5 comments

  1. hampaaa laa fizo buat macam ni...cepat melatah...dulu bab tudung pun macam tu jugak...hurmmm....dia boleh plak kondem dato vida tuh kann....hurmmm

    ReplyDelete
  2. Mesti keluar Melodi nanti. Power la kak uzu, makin femessa dia

    ReplyDelete
  3. tulah kan... zaman sekarang ni..nak jujur pun jadi sesuatu yang salah... Niat lain dianggap lain....

    ReplyDelete
  4. harap benda ni akan reda segera.

    ReplyDelete
  5. dia suka pnjgkan cete..tu kan strategi pemasaran dia haha...moga dia blh ubah jd lebih baik dlm bidang perniagaan

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda