Car Boot Sales Minggu Lepas

07:58

Seminggu yang lalu, pada hari Sabtu mummy dan ipar duai membuka jualan Car Boot Sales di Bandar Baru Bangi. Kami menyewa tapak satu hari sahaja untuk tempoh percubaan. Walaupun agak kurang sambutan. Tapi, barangan kami setiap keluarga ada yang terjual. 
 

Car Boot Sales Minggu Lepas di Bandar Baru Bangi - Taman Tasik Cempaka


Mummy pun suka-suka kongsi tapak. Reramai berniaga ni seronok. Lepas tu, kalau kita ada hal nak melayan anak ke sana sini. Ipar yang lain boleh tengok-tengokkan. 




Memang agak mencabar juga buka car boot sales ini, lelagi suami kerja. Memang orang kata, kelam kabut sedikit. Apa-apun, ramai yang membantu kami. Alhamdulillah.


Yang mana ingin barangan ini lagi. 


Insyaallah car boot sales akan berjalan di Taiping dan Kuala Kangsar. Adik ipar akan membuka pada hujung minggu. Di mana? Insyaallah minggu ni di Kuala Kangsar dan Kuala Kurau.
 

You Might Also Like

1 comments

  1. wow bestnyaaa.. tringin nak join.. ada lagi x kak nak bukak kat Bangi ? ngeh3..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab