Dove, Vaseline dan Rexona dari WOOP lagi !

08:58

Dapat Barangan Dari Jenama Dove, Vaseline dan Rexona Hasil WOOP lagi !


Entah ini kali ke berapa mummy dapat hadiah dari penebusan mata ganjaran woop ye. Nampak sangat banyak kali dapat tebus mata ganjaran ini kan? Memang banyak kali dah buat tebusan mata ganjaran pun. Antaranya beg hi-5, deodorant, tshirt Sony, suplemen (belum dapat), vitamin (belum dapat), set febreeze (belum dapat) dan set softlan (belum dapat).

Barang yang mummy order kemudian ini pula terima awal. Tak pelah kan...lambat pun. Asalkan dapat. Set yang mummy tebus ini bernilai 1,600 mata ganjaran. Memang dah lama aim untuk set ini, alhamdulillah. Dapat juga.
 
 Pada yang belum sertai, jom sertai ! Untuk sertai jom, hanya perlu ke laman web : http://www.woop.my/friend/index/id/212256/

Entri lama tentang woop :-




You Might Also Like

6 comments

  1. wuuu..bestnye kak lynda...nak jugak..hehe

    ReplyDelete
  2. BESTNYA..kak lynda yanie dah buat tapi tak tahu nak buat apa hihi

    ReplyDelete
  3. jeles la plak ni.
    woop aida tak jalan.
    takde time nak menjwb soklan nyer, linda hu hu hu...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab