Fridge Magnet Gambar Famili

Dari peminat tegar kumpul fridge magnet ! Kini  kumpul fridge magnet versi gambar famili. Sebe...

Dari peminat tegar kumpul fridge magnet ! Kini  kumpul fridge magnet versi gambar famili.


Sebelum ini, mummy sibuk buat photobook anak-anak, keluarga dan anak buah. Kali ini, mummy suka pula tempah fridge magnet. Memang penuh juga peti ais tu dengan fridge magnet. Minat kumpul fridge magnet. Mana pergi mesti nak beli dan simpan fridge magnet!  Ada juga yang tak sempat di selamatkan...dah jatuh pecah ! Tahu-tahu lah... rumah ada anak kecik ini kan !

 


Mummy survey juga beberapa quotation untuk fridge magnet. Kekonon nak abadi kan gambar famili.  Kebanyakannya..kene order minimum kuantiti..kene buat pembelian minimum. Tak boleh tempah satu dua fridge magnet.

Cari punya cari, mummy terjumpa StampNPrint yang boleh tempah loose. Nak tempat sekeping dua pun boleh ! Tapi, mummy tempah sekali harung je. Nak jimatkan kos penghantaran Pos Laju.

Harga mampu milik je. Sekeping fridge magnet ni dalam RM3.00-5.00 bergantung kuantiti.


Sibuk mummy nak ambil gambar, Dhia pun sibuk suruh ambil gambar dia depan peti ais. Anak..anak..

Mummy suka berurusan dengan StampNPrint.  Cepat dan mudah. Whatsapps je !! Settled ! 

Selanjutnya boleh hubungi:

En Kamal : 019-6938369
stampnprint.blogspot.my

You Might Also Like

4 comments

  1. cantik la fm tu Linda! Rasa macam nak buat yang sama je untuk besday anak-anak bulan depan hehe :)

    ReplyDelete
  2. wah.. boleh temaph loose ni yang suka. sebab dulu pernah survey, tapi dorang ada minimun order.. terus cancel

    ReplyDelete
  3. hihihi...comel je semua! Sally skrg tgh gila design poskad sendiri...aiyaaaa

    ReplyDelete
  4. atotot dhiaa dah pandai posing dia, ikut mak dia ke ni hehehe

    btw kakcik pun minat fridge magnet! tapi tunggu kerja nnt lah buat FM untuk family :D

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda