Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

Bulan ini, blog nurinkhairi telah menganjurkan sebuah giveaway untuk semua pembacanya dan berpel...

Bulan ini, blog nurinkhairi telah menganjurkan sebuah giveaway untuk semua pembacanya dan berpeluang untuk memenangi penginapan 3H2M di Swiss Garden Resort Kuantan atau Lumut, Perak! Wow !! Best ni ! Tentu mummy nak join ! Korang nak join? Jom baca T&C kat bawah sekali.
 
{ Klik banner di atas untuk selanjutnya }
 

Cara-cara untuk menyertai giveaway ni sangat lah senang:

1. Follow blog nurinkhairi ni
2. Post entry dengan tajuk:

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

     (a) Wajib sertakan gambar giveaway di atas dan backlink pada post nurin ni
     (b) Untuk pembaca yang takde blog, boleh skip step ni

3. Jawab satu soalan berdasarkan artikel SHAKLEE Collagen Powder kat bawah:

Pengambilan SHAKLEE Collagen Powder yang diekstrak daripada ikan merah lautan dalam bermutu tinggi, dapat membantu mengurangkan kedutan dan garis halus. Jawab YA atau TIDAK?

Untuk jawab soalan tu, sila komen dalam kotak komen di entry nurin ni!

Senang kan? Jemput semua blogger dan pembaca untuk join ok. Pemilihan pemenang adalah secara random. Share the love!! :)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WHATSAPP / SMS 012-6305578 (DIBA) UNTUK ORDER 
Semakin meningkat umur, tubuh kita menghasilkan semakin kurang kolagen, yang menjadi penyebab kedutan, garis halus dan kurang keanjalan kulit i.e. kulit kendur. Selain faktor umur, juga termasuk faktor radiasi, pancaran matahari, dan sebagainya. Sangat penting untuk mulakan mengambil suplemen seperti kolagen. Khasiatnya:

  • Kurangkan kedutan dan garis halus
  • Kulit lebih anjal
  • Membantu putihkan kulit
  • Membantu menganjalkan payudara
  • Memperbaiki kesihatan sendi dan otot
  • Melembapkan kulit 
SHAKLEE Collagen Powder ni bermutu tinggi sebab ekstrak kolagennya adalah daripada ikan merah lautan dalam yang hidup sehingga 5000m dari paras laut, jadinya ia bebas pencemaran dan menjamin kualiti kolagen yang diekstrak. 

Molekul kolagennya sangat kecil, oleh itu ia sangat mudah diserap untuk membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis. Dan oleh sebab ia adalah dalam bentuk serbuk, ia lebih senang diserap berbanding kapsul.

Umur dah meningkat ni, kena ambil berat kesihatan dan kecantikan diri lebih lagi. Makanan yang kita makan perlu disertai jugak dengan supplemen bermutu tinggi sebab makanan yang kita beli dan makan, selalunya kita pun tak tau macam mana pembuatan dia dan asal usul.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Terma dan syarat pemenang penginapan:

1. Nurin harap pemenang OK untuk menginap pada 19-21 May (cuti hari Wesak). Tetapi, kalau lah pemenang memang tak boleh pada tarikh tersebut, pemenang boleh pilih tarikh lain, nurin OK.. :)

2. Kalau tak boleh pada 19-21 Mei, pemenang perlulah fleksibel dengan tarikh untuk pergi, antara bulan Mac - Mei 2016 (at least 3 pilihan tarikh)

3. Tarikh untuk menginap perlulah diberikan pada nurin paling lewat 3 hari selepas pengumuman pemenang

4. Penginapan tak termasuk sarapan pagi

You Might Also Like

3 comments

  1. singgah dari GA y sama, gudluck sis:)

    http://bondazahraareesa.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html


    ReplyDelete
  2. Salam kenal... singgah sini dan follow sekali, dtg dari

    http://dielacraft.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Goodluck.

    ReplyDelete
  3. tq join..datang balik dalam minggu ni utk tau result ye. kita follow blog awak jugak

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda