Kenduri tema Jeans Biru

07:36

Minggu lepas. ..kami menghadiri majlis Perkahwinan kawan daddy di Kuala Pilah. Biasa lah. ..nk g kenduri je mesti pening nak mix and match baju. Ada masa-masanya, memang mummy dan daddy suka sedondon. Tengok juga pada pakaian yang ada. Kalau tak ada yang boleh sedondon. Belasah aje ! Kali ini, kami sedondon dengan pakaian biru jeans sekeluarga.



Yang tengah tu, Bella...anak buah. Angkat sekali bawa gi kenduri !


Tadaaaa. ...baju daddy tu nak kata biru jeans tu macam tak la..tapi design baju tu seiras dengan si Dzal Aidi Fiqry. Walaupun design lebih kurang tapi, lain brand. Daddy brand Seed, Dzal Aidi Fiqry tu pula brand MIKI. Dhia pun brand MIKI. Mummy beli online tu dulu kurung mix and match dengan BLB Store je.

Bella camera women ;)


Hari ini pun nak gi kenduri lagi...nak mix and match baju warna apa lak ye....

You Might Also Like

2 comments

  1. ngeh3.. kalo nak sedondon mmg kadang2 pening.. time raya je paling senang =P
    amboi anak buah tu memang pandai posing..

    ReplyDelete
  2. seronok tengok anak beranak pakai sedondon.. nampak sweet je

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab