Magnum Pink Pomegranate Pertama Kali !!

Makan Aiskrim Magnum Pink Pomegranate Pertama Kali !! Orang lain dah lama dok makan aikrim Mag...

Makan Aiskrim Magnum Pink Pomegranate Pertama Kali !!


Orang lain dah lama dok makan aikrim Magnum yang terbaru ini Pink Pomegranate. Mummy baru berkesempatan nak rasa. Sebab tunggu stok di 7Eleven bawah opis je. Aritu, dok tunggu-tunggu tak sampai-sampai. Bila sampai, kita terus sambar ! 

 

Sebenarnya aiskrim Magnum yang terbaru ada 2 jenis. Lagi satu Black Espresso. Nanti baru nak cuba. Amek yang pink dulu. Kalau Dhia nampak ni, mesti Dhia suka. Warna kegemarannya.


Mummy teruja benar dapat aiskrim di waktu tengah hari panas berdeting. Tak sedar tu selsema gak tu !


Luar Magnum Pink  Pomegranate memang agak manis.


Tapi bahagian dalam tu agak masam manis !  Sedap, tak muak dan tak loya. Harga Pink Pomegranate ialah RM4.80 sebatang. Mummy beli kat 7Eleven je !

You Might Also Like

2 comments

  1. nanti nak beli nak amik gambar..ari tu cik abg x bagi kita amik gambar

    ReplyDelete
  2. ini mengundang kejelesan tahapppp tinggi den ni! hahaha. kak linda bila nak belanja kc? kc tak merasa lagi askem magnum pink ni :P

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda