Photobook Lagi !

12:52

PHOTOBOOK UNTUK ANAK-ANAK DARI BARU LAHIR HINGGA SETAHUN !


Aritu dah tempah PHOTOBOOK TEMA BARBIE. Kali ini, tempah versi lain pulak ! Tak habis-habis lagi mummy ni dengan demam PHOTOBOOK. Kali ini buat photobook untuk anak-anak dari lahir sehingga umur setahun. MAsa ini perkembangan mereka banyak berubah. Memang seronok nampak mereka  punya tumbesaran yang agak cepat. Terus abadikan dalam PHOTOBOOK Square Mini 6 x 6 !

 

PHOTOBOOK ini, yang ke 8 dan 9 mummy tempah di www.photobook.com.my ada yang mummy buat hadiah untuk anak buah Januari aritu. Suka sangat anak buah ! Mana tak suka...dapat tengok gambar dari kecil hingga besar,kan ! Terharu gitu ! 


Zaman moden ni, jarang kita cuci gambar. Mummy pun gitu gak ! Sekali buat PHOTOBOOK. Masukkan terus 100 keping gambar ! Mudah ! Promo PHOBOOK PERCUMA dah tamat. Tapi, aritu ada beli banyak voucher, nanti nak tempah lagi guna voucher yang ada.

 


You Might Also Like

1 comments

  1. nak buat tapi dok bertunda tunda.. hehe.. tah bila nak buat..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab