Picnic kat Kolam Pancing Pak Mat Semenyih Lagi !

AKTIVITI CUTI RAYA CINA Di KOLAM PANCING PAK MAT SEMENYIH  ! Cuti raya Cina yang sangat panjan...

AKTIVITI CUTI RAYA CINA Di KOLAM PANCING PAK MAT SEMENYIH  !


Cuti raya Cina yang sangat panjang. 4 hari ! Memang akan terasa panjang jika tak ada aktiviti. Maka.. nak pendek masa, kene buat aktiviti. Aktiviti kami yang kami cari antaranya yang jimat kos tambang tol, minyak dan penginapan. Tak lain tak bukan...lepak kat Kolam Pancing Pak Mat Semenyih lagi !




Kat sini..boleh pusing-pusing bawa anak tengok haiwan. Tak de lah boring menunggu ikan. Dorang jenis tak sabar sket nak menunggubikan naik !

Picnic kali ini, bawa anak buah sekali..lepak kat pondok tepi kolam. Sambil makan buah limau, air kotak feeling macam beraya Cina pulak ! 


Entri sebelum ini, mummy ada banyak cerita tentang Kolam Pancing Pak Mat Semenyih ini. 


Antara video yang mummy rakam. Mungkin ada yang nak tahu seronok ke idak sini. Boleh tengok kawasannya. Bagi mummy selesa. Kolam besar !


You Might Also Like

5 comments

  1. Besar betul kolam pancing ni...nak ajak suami dia bukan kaki pancing hmmm julia ni suka memancing...

    ReplyDelete
  2. bestnyaaaa pegi memancing . btw selamat pagi tuan blog :D

    ReplyDelete
  3. dekat dengan umah Mak Ndak saya ni.. tapi tak pernah pergi pun.. sebab bukan kaki mancing kot.. hehehehee.. :)

    ReplyDelete
  4. besar betul kolam..memang x ramai orang eh..banyak x dapat ikan..

    ReplyDelete
  5. wah kc tak pernah lagi ada peluang nak memancing. mst menguji kesabaran kan bila memancing? haha

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda