Saturday, 6 February 2016

Siap masak pagi dan tengah hari !

Siap Masak Sarapan Pagi dan Tengah Hari !! Milo Panas, Spaghetti Carbonara, Sup Sayur dan Ayam Goreng !


Seawal 8.30 pagi mummy dah masuk ke dapur.  Siapkan minum pagi. Sementara budak-budak tidur lagi. Ada baiknya beraksi segera di dapur. Sebelum semua bangun ! Sambil-sambil tu..menyidai kain dan juga basuh kain 2nd trip.


Menu mudah je untuk sarapan pagi kami hari ini. Milo panas dan spaghetti carbonara. 

Untuk masakan tengah hari pun mummy masak terus. Anak-anak bangun...boleh terus makan. Tau-tau je lah Dhia tu..mesti nak nasi ! Mummy pn boleh berehat awal. Bila semua dah siap. Tinggal layan anak-anak main je nanti.


Menu masakan tengah hari. Ayam goreng dan sup sayur je. Terasa nak simple je..Sebab semalam dah makan lauk ikan kembung masak sambal, daging kicap dan penchuk timun nenas.



3 comments:

  1. tengok sayur bening + ayam goreng macam tu pon dah menyelerakannn...

    ReplyDelete
  2. Feveret makan spaghtetti carbonara

    ReplyDelete
  3. rajinnya mummy masak! lauk simple lah membuat kan terliur tekak...tengok ayam dan sup sayur tu huuuu sedapnya!

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers