10K Instagram Followers Azlinda Alin

KUMPUL 10K INSTAGRAM azlinda.alin DALAM MASA SETAHUN Masa (9) sembilan ribu  followers instagr...

KUMPUL 10K INSTAGRAM azlinda.alin DALAM MASA SETAHUN


Masa (9) sembilan ribu  followers instagram mummy aritu, dok terfikir-fikir juga. Dapat ke aku ni ada (10) sepuluh ribu followers instagram ini? Kejap ada yang follow..kejap unfollow. 

 

Erm, 2-3 hari kemudian. Buka instagram. Waaaah !! 10K followers?  Allahuakbar. Macam tak percaya je.

Ada pulak tanya apa rahsia mummy. Tak ada rahsia apa pun. Apa yang mummy perasan. Kalau kita rajin like ig orang lain, orang lain pun akan like kita. Bila orang follow tu pulak, kita kena lah follow balik. Lain lah artis kan..kita follow dia. Dia tak follow kita. 

Mummy yang bukan artis ni, tak leh buat gitu.

Lagi satu, mummy memang kerap posting di ig. Tepek la gambar apa pun. 

# hastag pun, mummy tak pernah tinggal. Kalau mainan murah letak #mainanmurah , #gelongsormurah . Jadi, parents yang sedang cari melalui # tu akan dapat info. Mummy pun gitu, kalau cari info dalam ig. Mummy taipkan # , contohnya bila nak cari info design kek hari jadi hello kitty. Mummy taipkan #kekhellokitty #hellokittycake .

Mudah, kan !

Yang pastinya, bukan ig followers beli ye. Nak cepat naik, boleh je beli. Ramai yang jual sekarang.

Di sini, mummy juga ingin ambil kesempatan ucapkan terima kasih pad ayang sudi follow mummy di instagram. Yang tak follow lagi. Jom follow DI SINI
 

You Might Also Like

5 comments

  1. seronok bila followers dah ramai...semua kena mulakan dengan effort kan...

    ReplyDelete
  2. Ramainya kak Azlinda :) 10k tu! Hii. Tahniah kak :)

    ReplyDelete
  3. aida xde ig :)
    kolot kan aida?
    ha ha ha...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda