Monday, 28 March 2016

Lake Garden Taiping Tempat Wajib Singgah Bila Balik Kampung

THROWBACK GAMBAR , MENAIKKAN MOOD ISNIN | Lake Garden Taiping Tempat Wajib Singgah Bila Balik Kampung


Tak boleh nak move on lagi. Masih mood weekend. Teringat masa-masa lepak dengan orang tersayang en suami dan anak-anak. Masa sangat cemburui kami. 8 jam rasa seperti 1 jam. 1 jam rasa seperti 1 saat. Seharian masa yang berjalan, kita tak akan sedar. Sedar-sedar dah malam !

 

Jadi, mummy throwback balik, waktu yang kami pernah habiskan bersama keluarga di Taman Tasik Taiping, Perak. Gambar beberapa minggu lalu, ketika pulang ke kampung halaman en suami. 

Kita layan gambar-gambar nan indah dulu, supaya mood Isnin CERIA datang. 

 

Dapat cuci mata di kawasan tasik yang menghijau. Memang tenang ! Gambar throwback ini, antara gambar yang berikan mummy ketenangan hari ini.

Salam Isnin semua.

Jom, mulakan tugas hari ini dengan CERIA ;)
  

3 comments:

  1. Happy family :)

    Cantiknya pokok-pokok kat sini. Tak pernah lagi pergi. One day, insyallah nak juga sampai kat taman Taiping :D

    ReplyDelete
  2. Nanti posting taiping okay dah ada satu tempat nak lepak :)

    ReplyDelete
  3. Akak pun macam x bleh terima hakikat yang weekend kejap sangat..x puas main2 ngan anak2...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers