Total Pageviews

Lake Garden Taiping Tempat Wajib Singgah Bila Balik Kampung

THROWBACK GAMBAR , MENAIKKAN MOOD ISNIN | Lake Garden Taiping Tempat Wajib Singgah Bila Balik Kampung Tak boleh nak move on lagi. Masi...

THROWBACK GAMBAR , MENAIKKAN MOOD ISNIN | Lake Garden Taiping Tempat Wajib Singgah Bila Balik Kampung


Tak boleh nak move on lagi. Masih mood weekend. Teringat masa-masa lepak dengan orang tersayang en suami dan anak-anak. Masa sangat cemburui kami. 8 jam rasa seperti 1 jam. 1 jam rasa seperti 1 saat. Seharian masa yang berjalan, kita tak akan sedar. Sedar-sedar dah malam !

 

Jadi, mummy throwback balik, waktu yang kami pernah habiskan bersama keluarga di Taman Tasik Taiping, Perak. Gambar beberapa minggu lalu, ketika pulang ke kampung halaman en suami. 

Kita layan gambar-gambar nan indah dulu, supaya mood Isnin CERIA datang. 

 

Dapat cuci mata di kawasan tasik yang menghijau. Memang tenang ! Gambar throwback ini, antara gambar yang berikan mummy ketenangan hari ini.

Salam Isnin semua.

Jom, mulakan tugas hari ini dengan CERIA ;)
  

You Might Also Like

3 comments

  1. Happy family :)

    Cantiknya pokok-pokok kat sini. Tak pernah lagi pergi. One day, insyallah nak juga sampai kat taman Taiping :D

    ReplyDelete
  2. Nanti posting taiping okay dah ada satu tempat nak lepak :)

    ReplyDelete
  3. Akak pun macam x bleh terima hakikat yang weekend kejap sangat..x puas main2 ngan anak2...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (317) review (282) 2019 (221) resipi (148) travel (86) Daim Naufal (79) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)