Nizar Faez Studio Jurufoto Rasmi 1st EFG Gathering 2016

GAMBAR MENARIK BLOGGERS EFG oleh Nizar Faez Studio Jurufoto Rasmi 1st EFG Gathering 2016 ...



GAMBAR MENARIK BLOGGERS EFG oleh Nizar Faez Studio Jurufoto Rasmi 1st EFG Gathering 2016



Tiap kali pergi event atau tak pergi event pun, memang wajib ada kamera. Walaupun guna kamera handphone je. Sebab apa? Mummy nak abadikan semua moment indah ! Kenang-kenangan orang kata ! Macam baru-baru ini, bloggers dari Kedah, Pahang, Kajang, Negeri Sembilan, Klang, Banting, Shah Alam, Petaling Jaya dan banyak tempat lagi berkumpul di Klang untuk 1st EFG Gathering.

Nizar Faez Studio Jurufoto Rasmi 1st EFG Gathering 2016

Rugi kot, kalau tak ambil gambar suasana dan aktiviti blogger di 1st EFG Gathering. Entah bila nak berkumpul dan berjumpa lagi,kan !

Banyak gambar-gambar yang lawa mummy sudah share di entri lepas. Boleh lihat di SINI dan di SINI.


Nizar Faez Studio Jurufoto Rasmi 1st EFG Gathering 2016 

Gambar-gambar yang tak berapa lawa tu, tentulah dari handphone mummy. Manakala yang lawa tu pula dari Nizar Faez Studio.

Meh mummy kenalkan siapakah Nizar Faez Studio ini. Nizar Faez Studio ini menyediakan servis fotografi untuk perkahwinan, pra perkahwinan, events atau potret diri. Boleh dikatakan bergambar apa cara sekali pun boleh, pergi bercuti ke, konvo ke. Tapi, gambar yang elok-elok lah. Bukan gambar jenis ***no.

Berita baik pada yang ingin melangsungkan perkahwinan pada tahun ini 2016.Nizar Faez studio ada menyediakan pakej perkahwinan menarik dengan had masa selama 8jam bersama outdoor photo session secara PERCUMA.

Nak tahu lagi gambar menarik hasil kretif Nizar Faez atau nak tahu apa promosi menarik dari Nizar Faez? Jom ke :-

Nizar Faez Studio Jurufoto Rasmi 1st EFG Gathering 2016


Laman web Nizar Faez Studio : http://www.nizarfaezstudio.com 
Facebook : NizarFaez Studio
Instagram : @nizarfaez
Whatsapp : 017-6970864

You Might Also Like

7 comments

  1. Cantik sentuhannya.. tambah2 orang dalam gambar tu semua lawa-lawa.. auummm

    ReplyDelete
  2. Kalau boleh nak foto shoot wedding lg sekali dgn pasangan sama.. dulu kitaorang x sempat haaa.. untung la pengantin sekarang dah ada yg murah2 bajet dan berkualiti. Like Faez ni.. dah kenal n dah booking dah..

    ReplyDelete
  3. Zaman skrg ni tidak kira la blogger ke tidak ke...
    camera memang sentiasa ade..paling mudah bawak handphone laaa..
    sbb nieyl mmg suka selfie..wefie nie..hihihi

    ReplyDelete
  4. boleh la try servis fotografi Nizar Faez nanti. hehe

    ReplyDelete
  5. Suke tengok gambar-gambar yang Nizar Faez snap..lawa-lawa belake..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda