Original Pilihan di Auntie Annes

09:36

Pretzel Kegermaran | Auntie Anne's Original Salty 


Salam Isnin semua..Monday blues ke arini? Kalau masih Monday blues, meh tengok cuci mata makanan sat. Manatau, boleh naikkan semangat hari Isnin. Ada yang minat pretzel macam mummy ke? Mummy suka pretzel dari Auntie Anne's. Pilihan yang paling mummy suka ialah original tapi nak salty sedikit. Sedap makan panas-panas masin-masin tu. Kenapa suka original? Entah ye ! Mummy kalau order kfc ke kenny rogers pun pilih yang original. Tak nak yang hipokrit ! eh..he..ada ke menu hipokrit? Mula lah tu..melalut pulak di hari Isnin.

 

Garam tu putih putih tu..sedap masin-masin. Tapi tak la masin sangat. Ish..ish mummy ni. Tak jaga kesihatan ye ! Tap pe la sekali sekala. Bukan hari-hari pun makan luar. 
 

Freh pretzelnya ! Terbaik ! Mummy memang bagi 5 bintang untuk Aunty Anne's !
  

Cawangan yang mummy selalu pergi di Aunty Anne's Aeon Cheras Selatan. Dekat dengan rumah dalam 15minit je !  

You Might Also Like

5 comments

  1. Singgah pagi..
    nieyl kurang skit makan auntie annes ni...
    penah sekali 2 je :)
    boleh tahan jugak sedap dia.. :)

    ReplyDelete
  2. Lama dah tak makan pretzel..huhu. time viral dulu , maknan ni jd santapan petang hari..hihi

    ReplyDelete
  3. untunglah... kita dpt rasa baru 2 kali je...huhu.. kuantan xde makcik anne ni..

    ReplyDelete
  4. pretzel kat Pretz n Beanz pun sodap..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab