AKTIVITI MALAM MINGGU KAMI ANAK BERANAK

10:27

Salam hujung minggu semua.

Mummy seronok lah. Masih berada dalam cuti hujung minggu lagi hehehe....tapi, warga Johor, Kedah, Kelantan dah mula kerja hari ini. 

Selamat bekerja semua !! Pada yang bekerja..jangan ada blues. Kalau ada Sunday blues..meh baca blog mummy hehehe. 

Pagi ni, macam biasa...anak-anak memang akan bangun lambat. Malam tadi semua tidur lewat. Dalam 2 pagi macam tu. Sebab siang dah tidur jam 2 petang. Dan, bangun dalam kul 4 petang. Main, makan, mandi..... pukul 6 lebih sambung tidur balik. 

9 malam kejut suruh bangun. Sebab takut mummy nak tidur. Dorang pulak bangun..huhu pengsan kang.

AKTIVITI MALAM MINGGU KELUARGA KAMI


Sementara mummy layan drama lakonan Erra dengan Umi Aida kat ASTRO RIA HD.

MAIN KAD UNO DENGAN ANAK-ANAK




Anak-anak main games kejap. Tengah hari semalam. Dhia beli kad UNO kat kedai RM2. Jadi...malam ini, daddy melayankan si Dhia main.

MAIN CHESS BERSAMA ANAK-ANAK DI MALAM MINGGU





Pastu...ajak mummy main chess pulak..adoiyai....lama tak main lupa banyak dah daddy oi...tak pe la kita bagi je daddy menang dulu ek ;)

Next time...mummy pastikan..mummy menang pulak hehehe

You Might Also Like

6 comments

  1. seronok main ngan anak2 kan..")

    ReplyDelete
  2. seronok main anak beranakkan... hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh...teringat dulu2 suka main kad2 camtu..hihi

    ReplyDelete
  4. aktiviti bonding terbaik gini, linda.
    aida selalu main saidina dan dam ular :)

    ReplyDelete
  5. Akak last week main kaler2 ngan anak2...tp syg x amik gambar...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab