Butik Pilihan Baju Raya 2016 di Butik Qaseh Zamri Collection

10:33

Jika di hitung dan kira-kira...kurang 3 bulan je lagi, kita nak sambut puasa di bulan Ramadhan. Boleh di katakan, nak tempah baju raya pun ...ramai orang tak mahu ambil tempahan dah. Alamak !!! Mummy baru tersedar..yang mummy belum ada baju raya untuk di sedondonkan. Tahun ini tema purple gelap. Baju daddy dan Dhia je dah ready. Mummy dan Dzal...masih dalam pencarian.


 Butik Pilihan Baju Raya 2016 di Butik Qaseh Zamri Collection

Butik Pilihan Baju Raya 2016 di Butik Qaseh Zamri Collection
Cari butik online..mummy terjumpa Butik Qaseh Zamri Collection. Kene pulak dengan citarasa mummy. Banyak pilihan lace lawa dari Butik Qaseh Zamri Collection ini. Ada baju yang dah siap jahit..dan ada juga belum jahit.

 Butik Pilihan Baju Raya 2016 di Butik Qaseh Zamri Collection

Lama tak pakai baju berlace gini. Apa salahnya kalau nak melawa di hari lebaran Aidilfitri kan..melawa untik suami di hari bermaaf-maafan.

Pakai baju cantik-cantik..nangis tetap nangis ooo...bila bersalam-salam di pagi lebaran Aidilfitri. Erm..tak ada makna..ego tu jatuh la ! Yang penting.. Baju tetap lawa...hehehe.

Oklah..pada yang berminat nak cari baju raya, skirt, dress, blouse dan lain-lain. 

Boleh hubungi terus ke : -

Butik Qaseh Zamri Collection
🔺FB: Qaseh Zamri (facebook.com/haslina.abdkhir)


Alamat Butik Qaseh Zamri Collection :-
No. 3A Jalan 1/1
Bandar Country Homes
48000 Rawang Selangor



0133240813

You Might Also Like

6 comments

  1. Nak cari tukang jahit baju raya ni masalah sikit, beli yg siap lah jwbnya.. online lg mudah kalau kita bijak berbelanja.

    ReplyDelete
  2. Huaaaaa.. Sekarang ni pakat2 nak beli baju raya dah. Nak pergi beli juga la..

    ReplyDelete
  3. tak beli baju raya lagi ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Tengok-tengok kat FB Qaseh Zamri ni rasa teringin nak shopping kat butik dia!kan kan kan

    ReplyDelete
  5. Akak ni gile kain pasang...bukan giler eh..giler kain pasang je..hehehe....ekceli cantik2 gak kain pasang dia..tak yah akak nak li Bandung or Jakarta cari kain..kan?

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab