Daisy Marc Jacobs Murah RM45 Dari DIVALICIOUSS

Salam dan Selamat Pagi Semua. Hari Isnin datang kembali...huhuhu tak tahu nak kata mood apa ...


Salam dan Selamat Pagi Semua.

Hari Isnin datang kembali...huhuhu tak tahu nak kata mood apa yang datang pagi ini. Sesebelum ini, memang tak di nafikan...Monday Blues sering meracau dalam diri. Tapi, hari ini...rasa semangat yang datang tu lain macam sedikit !

Almaklumlah, mummy ada perfume baru..wangi pulak tu...murah pulak tu. hehehehe..jangan jeles tau !


Tapi, memang betul tau...minyak wangi / perfume ini boleh naikkan semangat diri. Auranya, sedikit sebanyak boleh menceriakan kehidupan kita. 




Mummy memang hantu perfume...Banyak juga koleksi perfume, suka nak tukar-tukar bau wangian. Ha....tukar-tukar perfume ini. Bukan bermakna mummy seorang yang tak tetap pendirian.

Kalau kerap pakai bau yang sama..hidung ini kadang-kadang macam dah sebati. Kita sendiri tak bau dah perfume yang kita pakai.

Sebab tu la..mummy suka buat koleksi perfume. Korang macamana? Setia pada yang satu ke?


KOLEKSI PERFUME TERBARU -Daisy Marc Jacobs Murah RM45 Je

Memperkenalkan koleksi perfume terbaru mummy dari Divaliciouss Inspired Perfume. Aummmmm... dari Daisy - Marc Jacobs.

BAU PERFUME DAISY MARC JACOBS DIVALICIOUSS.

Inspired perfume ini memang mummy suka sangat..walaupun inspired tapi wangiannya boleh bertahan hingga ke petang tau ! Dah la baunya sama dengan original !

Koleksi DIVALICIOUSS ini ada bayak tau..bukan je Daisy dari Marc Jacobs ini. Ada 66 jenis wangian terkemuka (40 jenis untuk wanita dan 26 wangian untuk lelaki)


HARGA WANGIAN DARI DIVALICIOUSS

Harga perfume ini sangat murah dan berbaloi untuk di miliki.
RM15 - 9ml
RM45 - 30ml

Murahkan? Boleh buat koleksi perfume bagi yang gemar buat koleksi. Berminat dengan perfume DIVALICIOUSS ? Boleh hubungi terus:


Page FB - DIVA BEAUTY MANSION FB - BRENDO BRENDA IG - BRANDLICIOUS Whatsapp - +60133657319 90% just like original

You Might Also Like

2 comments

  1. Singgah pagi isnin....
    mesti hari² wangi :)

    ReplyDelete
  2. Hihihi.. sama la kita.! aina pun suka tukar2. Ikut mood. Setakat ni ada 3 perfume. Tp bau peberet cherry blossom. =D

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda