Jus Orlin Jus Ketat Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita

RAHSIA WANITA dalam Jus Orlin atau di kenali sebgai Jus Ketat | Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanit...

RAHSIA WANITA dalam Jus Orlin atau di kenali sebgai Jus Ketat | Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita


Musim panas ini, tak tahan sangat..badan mummy mudah betul letih ! Tak tahu lah letih tang mana. Rasanya, sama je rutin harian seperti sebelum-sebelum ini. 


Letih tu satu hal. Tapi, dalam masa yang sama tak mahu diri ini selebet. Semua orang nak cantik, nak rapat, nak badan sihat. Mummy pun gitu juga. Tak nak kalah oi ! hahaha .. Tak salahnya kan? pasang badan untuk suami. Niat kerana Allah Taala ! 


Jadi mummy telah di perkenalkan Jus Orlin a.k.a Jus Ketat ini oleh blogger PCL semasa gathering blogger EFG #1stEFGathering . Kata kawan-kawan jus ini bagus. Sesuai untuk mummy yang kerap penat, nak cantic, nak pasang badan dan nak sihat ini ! 



Cuba juga lah Jus Orlin a.k.a Jus Ketat. Lebih kurang 3 minggu juga mummy makan suplemen Jus Orlin atau di kenali juga sebagai Jus Ketat.



Mesti semua tertanya-tanyakan APA ITU JUS ORLIN a.k.a JUS KETAT ini? Meh mummy ceritakan sedikit…


Apa Itu Jus Orlin?


Jus Orlin Jus Ketat Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita

Jus Orlin a.k.a Jus Ketat ini ialah Botanical Drink, minuman tenaga yang diformulasikan khas untuk golongan wanita untuk membantu meningkatkan tenaga luaran dan dalaman. Orlin juga membantu menganjalkan kulit, otot pinggul dan payudara serta memperkemaskan sistem dalaman wanita untuk memberi lebih keyakinan.


Kebaikan Jus Orlin




Jus Orlin Jus Ketat Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita

TENAGA DALAMAN
Orlin membantu membina semula tenaga dalaman wanita agar sentiasa segar dan cergas sepanjang hari. Wanita bekerjaya semestinya menginginkan tenaga sepanjang hari di tempat kerja dan selepas pulang ke rumah.

PAYUDARA
Usia bukanlah penghalang untuk kaum wanita kelihatan sentiasa cantik dan berseri. Jus botanikal Orlin membantu MENAIKKAN, MENEGANGKAN dan MENGANJALKAN semula aset terpenting wanita iaitu payudara agar anda sentiasa lebih yakin dengan penampilan diri semasa diluar dan dirumah.

HORMON
Masalah hormon sering menjadi pengganggu kepada emosi luaran dan dalaman wanita. Tekanan luaran dan dalaman juga memberi kesan terhadap ketidakstabilan hormon. Jus ORLIN terbukti membantu menstabilkan semula masalah ini untuk kehidupan yang lebih segar dan aman sepanjang masa.

KULIT
Minuman kesihatan Orlin membantu memberi kesegaran kepada kulit. Produk ini juga membantu mempercepatkan proses pemutihan kulit agar lebih bersinar dan berseri sepanjang hari.Kulit anda pasti kelihatan lebih anjal



TINGKATKAN HUBUNGAN SEKSUAL

Kalau ada pasangan berkahwin mempunyai kekurangan keinginan seksual, Jus Orlin juga boleh membantu meningkatkan keinginan seksual. Sebab itu ianya di kenali sebagai Jus Ketat !



MEREMAJAKAN KULIT

Selain itu, bagi yang nak jaga kecantikan. Jus Orlin a.k.a Jus Ketat ini dapat meremajakan kulit. Tang ini mummy suka oiiiii.. Almaklumlah..kulitku sudah berusia. Harus kene remajakan kulit seperti 20an gitu. Ok lah kan umur 20an, banding nak kulit cantik macam Dhia Batrisya tu..tak mungkin lah kot !



KEMBALIKAN BADAN KE BENTUK IDEAL


Jus Orlin a.k.a Jus Ketat juga dapat menghasilkan bentuk badan
yang ideal. Boleh la kempiskan sana sini sedikitkan.



Cara Pengambilan Jus Orlin



Mummy suka ambil Jus Orlin pada waktu pagi semasa perut kosong. Siap-siap letak dalam beg. 

Jus Orlin Jus Ketat Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita

Makan semasa enjin kereta sedang di panaskan, tak ada lah buang masa gitu je kan.

Jus Orlin Jus Ketat Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita

Dengan 2 sudu besar, insyaallah dapat berikan tenaga yang berpanjangan semasa bekerja dan selepas bekerja !



RASA JUS ORLIN a.k.a JUS KETAT

Jus Orlin Jus Ketat Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita

Mummy suka rasa Jus Orlin ni, manis buah dan ada pahit sedikit. Pahit macam minum nescafe je. Tapi bukan rasa nescafe ye. 



Rasanya plain manis buah kerana kandungan dia terdiri daripada Kurma, Madu, Serapat, Kolagen,Sirih, Habbatussaudha, Mirifica, ada ada beberapa bahan lain.


TESTIMONI JUS ORLIN

 


Jus Orlin Jus Ketat Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita

Lebih kurang dekat sebulan mummy mencuba jus Orlin a.k.a jus ketat ini. Memang nampak perubahan dari segi tenaga.



Selain itu, jus ini juga memperbaiki hormon dalaman mummy. Tahu-tahu je la, effect pengambilan pil perancang ini. Memang sangat mengganggu hormon dalam badan. Tapi, jus orlin telah baiki peredaran hormone badan mummy.



Period pain tak ada dan darah haid sangat lancar. Tak ada darah berketul-ketul keluar dah.



Serius ! Mummy tak tipu. Kalau korang ada masalah datang haid. Boleh cuba jus Orlin a.k.a jus ketat ini.



Jus Orlin Jus Ketat Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita

 SIAPA YANG BOLEH MINUM JUS ORLIN INI?
Jus Orlin a.k.a Jus Ketat ini sesuai untuk WANITA sahaja ye dan juga untuk:-
  • ibu dalam pantang
  • ibu menyusu anak
  • wanita yang ada masalah keputihan
  • wanita yang inginkan zuriat
  • wanita bekerjaya
  • wanita senggugut
  • wanita yang sering hidap masalah sembelit
  • wanita migrain
  • wanita bersaiz besar     

Harga 1 botol Jus Orlin ini adalah RM110.00 (WM) / RM120 (EM)


Jus Orlin Jus Ketat Suplemen Istimewa Khas Untuk Wanita







Alludra HQ : 017-6767966

You Might Also Like

2 comments

  1. Suka entry kak. Detail semua ada. Irra pon dah cuba jus ketat. Tak sabar nak review jgk

    ReplyDelete
  2. Moga en hubby bertambah2 sayang la no..haha

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda