MENANG 2 BULAN BEKALAN TISU TANDAS BASAH KLEENEX DAN RM100 SHOPPING VOUCHER

10:32

TERIMA KASIH KLEENEX !! PILIH MUMMY SEBAGAI PEMENANG UNTUK 2 BULAN BEKALAN TISU TANDAS BASAH KLEENEX DAN RM100 SHOPPING VOUCHER

Masih ingat entri mumy tentang penggunaan kaji selidik tisu basah tandas awam bersama Kleenex ? Entri gigih orang kata, pergi 2 tempat tandas awam, buat video dan amek gambar. Orang yang keluar masuk tandas awam tu dok perati je mummy. hehehehe. Maaf ye..saya tengah buat kerja. Amek video persekitaran tandas awam je. Bukan skodeng orang, tapi skodeng tandas je ;)

 TERIMA KASIH KLEENEX !! PILIH MUMMY SEBAGAI PEMENANG UNTUK 2 BULAN BEKALAN TISU TANDAS BASAH KLEENEX DAN RM100 SHOPPING VOUCHER

Dan, baru-baru ini...mummy dapat email. Mummy terpilih top 5 sebagai pemenang.  Alhamdulillah.

Sebenarnya, mummy tak tahu pun ada kriteria tertentu pemilihan ini. Selepas beberapa minggu entri di tulis dan tinggal beberapa hari lagi pengumuman pemenang. Baru mummy tahu ada kriteria rupanya !

Pemilihan pemenang berdasarkan :-
i) kretiviti - jangan kecam mummy ye. Sememangnya, mummy tak rasa kretif pun entri mummy tu...

ii) penggunaan gambar, video,  isi artikel - yang ini memang peberet ! Bab gambar dan video...memang banyak mummy amek, pening kekadang tu nak paste gambar mana.

iii) virality - kebiasaanya, memang mummy akan blast, ig, fb dan youtube. Habit ! ;)

iv) effort - semua orang ada effort kot.. site visit, dan juga menulis dalam blog.

Thank you Kleenex, kerna memilih mummy sebagai pemenang ! Mummy juga ingin ucapkan tahniah pada yang menangi peraduan ini. 

Terima kasih juga pada rakan-rakan yang support beri komentar. Terutama yang banyak berikan teguran penulisan mummy. Mummy amek pengajaran semua teguran rakan-rakan. Insyaallah akan di perbaiki dari masa ke semasa. Sayang semua !! #KleenexSurvivalGuide


 

You Might Also Like

8 comments

  1. Alhamdulillah..tahniah Linda..wah best tu..bekalan utk 2 bulan...satu kepuasan yang tak terhingga kan?

    ReplyDelete
  2. Waaaa...tahniah! Bestnyaaa supply 2 bulan tu ..hihi

    ReplyDelete
  3. wahhh tahniah.. ^_^ voucher shopping tu best jugakk..hehehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah Linda. U deserved it dear =)

    ReplyDelete
  5. tahniah linda :)
    murah rezeki...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab