Mood Malas Masak, Tapi Rajin Merayap

Kalau hujung minggu..memang suka sangat bermalas-malasan. Malas nak mandi awal pun kadang-kadang m...

Kalau hujung minggu..memang suka sangat bermalas-malasan. Malas nak mandi awal pun kadang-kadang malas hahahaha.










Mood Malas Masak, Tapi Rajin Merayap


Tapi...cuba ajak berjalan ! Laju je mak dan anak ni siap ! hehehe .. Sapa yang tak suka berjalan,kan ?

Bila kemalasan memasak melanda hujung minggu aritu, dan dah terlanjur pergi shopping. Kami amek keputusan makan luar je terus. Senang !


Pilihan daddy semestinya johnny's kalau ke AEON Cheras Selatan ini. Anak-anak pun suka sebab ada sup. Mudah la kan..satu tempat je singgah !


Waktu ini, Dzal tidur..tak bangun-bangun. Penat menangis lah tu...hrm, bujang senang mummy ni banyak akal. 


Selalunya, mummy akan snap gambar sebelum makan. Tapi, di sebabkan lapar sangat. Gambar selepas makan je yang tinggal.   

  

You Might Also Like

6 comments

  1. Bonde pon x de mood nak duduk dirumah memang tak tahan panas sangat. lepas tu minggu lepas balik dari melaka jjcm kat Johny gak... @ Alamanda suka sgt sos dia

    ReplyDelete
  2. hihihi..lapar tu...
    sbb snap time pinggan dah licin :)

    ReplyDelete
  3. memang best kalau kuar jalan2..kite pun suka..hihi

    ReplyDelete
  4. biasalah tu, kalau mr suami dah cakap jom makan kat luar, cepat siap ! hahaahah , opss bukan malas nak masak, buang banyak masa kut, sbb masak bukan passion okay!

    ReplyDelete
  5. kita serupaaaa...
    lgpun tu la time nak bwk anak2 jalan happy2 kan.
    and johnnys ~ feveret aida anak beranak jugak, linda.
    mee hijau ayam panggang memang takkan lupa nak order :)

    ReplyDelete
  6. alaaa...dah lama tak makan kat Johnny's

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda