Pempes Murah !!Mamypoko RM42 Drypers RM31 di TESCO !

18:36

DRYPERS DAN MAMYPOKO MURAH DI TESCO !


Pempes Drypers dan Mamypoko murah gila kot kat Tesco..semalam dah gi Tesco. Tapi tak beli pempes..kekononnya nak gi weekend. Bila dok teringat saiz bebudak ni cepat abes. Terus mummy zass je Tesco lepas balik kerja.

Memang betul pun....banyak saiz yang tinggal. Ramai beli bertroli-troli. Mamypoko dan drypers tu. Buat jual agaknya.

Pempes Murah !! Mamypoko RM42 Drypers RM31 di TESCO !



Mamypoko RM42.99 harga memang murah giler kot !! Lama kami tunggu harga ini. Amek satu saiz L untuk anak-anak.

Harga asal RM55 tak silapnya.




Drypers pun murah RM31.90. Harga idaman kami suami isteri. Pernah gak dapat lagi rendah RM29.99. Tapi..tak tau bila zaman boleh dapat lagi. Grab yang dulu lah !!

Saiz L untuk anak-anak !!

Harga asal RM39.90.


Tak tipu ok ! Memang pempes Manypoko dan Drypers ni murah !!

Mana anak yang serasi pakai pempes brand ini. Sila la beli !! Hehehe

You Might Also Like

2 comments

  1. hyeee..salam jumaat :D akhirnya dapat juga Syira Lokman blogwalking sekejappp ! saja jenjalan tengok entry baru tuan blog and nak doakan supaya berjaya dunia akhirat ye :) tulis yg baik2 oke ^_^

    ReplyDelete
  2. Kalau ena ada anak, lama dah grab banyak2 ni. Dua jenama pampers ni memang mahal, tapi kalau harga camni memang murah.

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab