PENGALAMAN GUNA LIP BALM SUN LIPS DARI FOREVER LIVING

14:49

Salam dan selamat sejahtera.

Musim-musim el nino ni..tergerak mummy nak kongsikan pengalaman mummy menjaga bibir. Musim panas memang bibir mulut cepat merekah.

Mummy rasa, ramai yang dah tahu kehebatan aloe vera ini. Boleh di katakan macam-macam manfaat ada. Mummy masih ingat lagi zaman kecil-kecil dulu. Suka petik pokok aloe vera jiran mak. Pastu sapu kat rambut. Konon-konon nak bagi rambut cantik.

Zaman sekarang dah canggih, macam-macam produk dah ada dari pokok aloe vera ini.

PRODUK ALOE VERA - LIP BALM SUN LIPS DARI FOREVER LIVING

PRODUK ALOE VERA - LIP BALM SUN LIPS DARI FOREVER LIVING 

Ini lah produk mummy cuba..sun lips dari FOREVER yang mengandungi aloe vera. Apa yang mummy suka dengan lip balm ini? Antara sebabnya ialah :-

  • mengandungi perlindungan cahaya matahari SPF30. Musim panas gini. Mummy memang perlukan sun lips ini. 
  • Rasa sejuk je bila pakai. 
  • Water resistant 80 minit lagi tu..wah patut la rasa lembab yang berpanjangan je bibir mummy
  • Bahan yang terkandung dalam ini, sangat natural. Tak ada bahan kimia !

PRODUK ALOE VERA - LIP BALM SUN LIPS DARI FOREVER LIVING
  

10 KELEBIHAN PRODUK ALOE VERA FOREVER LIVING

  
1. Mendapat Pengesahan Majlis Sains Aloe Antarabangsa dan Pensijilan Halal

2. Memberi nilai wang untuk anda kerana ia dihasilkan dari 100% aloe vera tulen.
3. Melalui proses penstabilan berpaten 100% yang tidak boleh ditiru oleh oleh produk menjadikan ia adalah produk yang berkualiti.

4. Setiap jus aloe vera ini hanya menggunakan jenis aloe vera TERBAIK iaitu Aloe Barbadensis Miller.
5. Setiap produk hanya menggunakan gel aloe yang terkandung dalam daun aloe sahaja.
6. Ia mengandungi sebanyak 974gram per liter Aloe Barbadensis Miller iaitu dari jenis lidah buaya terbaik di dunia) 
7. Forever Living mempunyai ladang sendiri yang merupakan perladangan ORGANIK TERBESAR di dunia.
8. Mengandungi Prebiotik yang membantu meningkatkan keberkesanan Forever Active  Probiotic itu sendiri.
9. Membantu meningkatkan penyerapan nutrien dalam badan secara semulajadi.
10. Jus aloe ini terdapat juga dalam perisa lain iaitu Aloe Berry Nectar dan Aloe Bits N’  Peaches

TESTIMONI SUN LIPS DARI FOREVER LIVING

 Dalam masa lebih kurang 3 minggu mummy gunakan sun lips dari Forever Living. Mummy dapati :-

  • Bibir mummy tak merekah lagi. Musim panas ni memang kulit cepat merekah. Tapi penggunaan 2x dah nampak perbezaannya
  •  Bibir lebih lembut dan bila pakai lipstik jadi sekata

PRODUK ALOE VERA - LIP BALM SUN LIPS DARI FOREVER LIVING

 

CARA MUMMY GUNAKAN SUN LIPS DARI FOREVER LIVING.

  •  Mummy gunakan sehari sekali, pakai tanpa lipstik.

ANTARA PRODUK LAIN DARI FOREVER LIVING 







Produk ini adalah salah satu sponsor semasa majlis perjumpaan blogger 1st EFG Gathering. Terima kasih mummy ucapkan ! Produk yang bagus, memang mummy akan share di sini !

Untuk ketengan lanjut tentang produk kesihatan Forever Living :-

 

🔺FB:fara hana

🔺IG: farahamzah.my

Telefon: 0136283485


You Might Also Like

1 comments

  1. akak pun suka lip balm..macam2 jenama ada dalam handbag..kadang2 sebab kerja dalam ekon so bibir kering teruk kan...senang guna je..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab