RM4.70 JE MAKAN DI PIZZA HUT DELIVERY

11:54

LUNCH DI PIZZA HUT DELIVERY BERHARGA RM4.70 TERMASUK AIR


Selamat Tengah Hari semua.. lunch di mana hari ini? Mummy sebenarnya pun, tak fikir lagi nak lunch di mana. Selalunya balik rumah. Tapi, hari ini ada beberpa hal nak di selesaikan. Maka, tak singgah rumah lunch nanti.

Beberapa hari lepas pun, mummy ada tak balik waktu lunch. Makan di Pizza Hut je. Dekat dengan ofis. Murah pulak tu. RM4.70 je cenggini. Pizza tu harga RM@2 sahaja. Jawap survey, letakkan kod survey dalam resit yang lepas. Dapat lah beli pizza tu berharga RM2. 

Makan Tengah Hari Jimat RM4.70 di Pizza Hut

Sebelum redeem pizza RM2, kene beli apa-apa sahaja yang ada dalam menu PHD. Mummy pilih air.  Panas-panas cenggini. Air isotonik pilihan mummy. 

Pizza Hut Delivery memang tengah ada offer. Personal Pan Pizza Ikan Bilis Sambal berharga RM6 termasuk air. Boleh pilih air lemon Tea ke atau air gas berkarbonat. 

Oh ya..kalau perasan, kat resit tu ada tulis promo PIZZA RM2, tapi kene dapatkan kod dari survey. Kemudian. Boleh la redeem pizza RM2 tu. Best kan ! Makan mewah ..tapi murah !

You Might Also Like

6 comments

  1. murahnyaaa! saiz kecil nie pun dah puas makan. kenyangggg ~

    ReplyDelete
  2. Woww... Enaknya... Nak juga Lah mcm ni...

    ReplyDelete
  3. murahhnyaaa... termengiddam piza pulak tetiba..hiks

    ReplyDelete
  4. Dah tak nak merasa pizza hut delivery lagi... Huhu... Dah takde servis tu di sinu...

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak makan pizza hut..selalu makan dominos je..ok nanti nak ajak cik abg makan kat sini

    ReplyDelete
  6. serius 2 hinggit???!
    omg... rugi rugi kalu tak beli ni.
    bcoz ari tu masa makan dgn anak2 ada la dia suh aida jwb survey.
    free personal pizza. ok la.
    yg ni personal pizza 2 hinggit, best la jugaks.

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab