4 Langkah Melukis Dengan Mudah

TIPS MELUKIS ASAS |  4 LANGKAH MELUKIS DENGAN MUDAH Kalau orang tak pandai main bola sepak, di...

TIPS MELUKIS ASAS | 4 LANGKAH MELUKIS DENGAN MUDAH


Kalau orang tak pandai main bola sepak, dikatakan kaki bangku. Manakala orang yang macam mummy tak pandai melukis ini. Nak gelarkan apa ye? Tangan kayu kot ! Mummy ada terjumpa 4 langkah melukis dengan mudah di facebook . Terus mummy rasa nak kongsikan di sini sebab, boleh buat rujukan ketika nak melukis untuk anak-anak. Anak-anak dah pandai suruh mummy dan daddy melukis macam-macam huhu. Nasib ada 4 langkah melukis dengan mudah. Memang mudah ! 


ANTARA GAMBAR-GAMBAR YANG MUMMY SIMPAN UNTUK RUJUKAN 4 LANGKAH MELUKIS DENGAN MUDAH IALAH :-



TIPS MELUKIS ASAS | 4 LANGKAH MELUKIS DENGAN MUDAH
Anak ayam

Kucing

Burung

Mooo

Car

Gajah

Kangaroo

Burung Hantu



Arnab



















Kapal

Mudah,kan.. Bila ada tips melukis macam ni . Jom kita cuba sama-sama melukis ;)

You Might Also Like

4 comments

  1. Wah nampak cam senang plak nak lukis. Akak pun jenis tak pandai lukis, org lidi pun fail hahaha

    ReplyDelete
  2. wah!kalau mcm nie nieyl pun nak belajar melukis..
    tapi nampak macam senang,tapi susah sebenarnya kan...

    ReplyDelete
  3. Sambil melukis sambil tu blaja no... menarikk

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda