5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG !

11:11

KENAPA PERLU MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG ?

Baru-baru ini, ramai kawan-kawan yang bercerita tentang bateriku.com . Mummy? Dah pernah dah pakai perkhidmatan bateriku.com semasa bateri kereta kong. Pernah juga menulis kisah baterikereta kong di entri mummy beberapa bulan yang lepas. Bateriku.com ini terletak di kawasan Mah Sing Kg Melayu Subang (panggilan orang sana). Tetapi, semasa bateri kereta kami kong tempoh hari. Kami tidak ke pejabat beteriku.com untuk tukar bateri kereta. Tak berbaloi kot nak ke sana semata-mata tukar bateri. Betul,tak?


APA KAITAN BATERI KONG DENGAN MENGGUNAKAN BATERIKU.COM?




 5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG !


Masa bateri kong tempoh hari, mummy hubungi bateriku.com melalui FACEBOOK untuk survey harga.

Bila di bandingkan dengan harga di 3 buah kedai sekitar Kajang. Mummy dapati, bateri kereta kering brand Century NS60L di bateri.com jauh lebih murah. Berikut adalah perbezaan harga yang telah mummy survey :-


Kedai A (model yang sama) : RM220 siap pasang, tidak ambil trade in bateri lama, kene pergi ke bengkel kereta untuk pemasangan.

Kedai B (model yang sama) : RM210 siap pasang, ambil trade in bateri lama, kene pergi ke bengkel kereta untuk pemasangan.


Kedai C (model yang sama) : RM219 siap pasang, tidak ambil trade in bateri lama dan kene pergi ke bengkel kereta untuk pemasangan.

 5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG !


BATERIKU.COM (model yang sama) : RM195 siap pasang, ambil trade in bateri lama, datang ke tempat ANDA !!

Ada perkhidmatan PERCUMA pulak tu !


PERKHIDMATAN PERCUMA DARI BATERIKU.COM



5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG !


1. bateriku.com penyediakan perkhidmatan cek bateri secara PERCUMA



2. bateriku.com ada membuat servis penghantaran PERCUMA


Jadi, kenapa mummy suka perkhidmatan bateriku.com?

5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG !

1. Harga lebih murah jika dibandingkan dengan tempat/servis lain
2. Company ini dah established dan trusted

3. PERCUMA hantar - periksa - pasang

4. TIDAK PERLU beli bateri dan tiada caj sekiranya bateri kereta masih elok

5. Pembayaran boleh dibuat melalui debit dan kredit card





 5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG !



Bateriku.com kini beroperasi di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang. Bateriku.com akan sampai ke seluruh Malaysia pada penghujung tahun ini. Waktu beroperasi adalah jam 7 pagi sehingga 12 tengah malam.



Keterangan lanjut, boleh hubungi :


Website : bateriku.com 
Facebook: bateriku.com
Instagram : bateriku.com
Google Plus : +Bateriku.com (KL) 
Telefon : 1 800 88 2324 atau 012-2458027 



You Might Also Like

10 comments

  1. wahh..bagus servis bateriku.com ni..bayar bateri je..yg lain percuma..

    ReplyDelete
  2. Pengalaman tu.. kalau dah puas hati servus rekemen kat semua pembaca.. sama2 dptkan yg terbaik dari bateriku.com

    ReplyDelete
  3. Terbaiklah bateriku.com ni...

    ReplyDelete
  4. Servis terbaik memang menjadi pilihan ramai la ni kan....

    ReplyDelete
  5. Bestnya dan sangat mudah. Tak payah risau lagi la kalau ad masalah bateri problem lepas ni. Jgn lupa save no phone.

    ReplyDelete
  6. Bagus! Sediakan payung sebelum hujan. Sediakan siap2 talian hotline di phonebook untuk sebarang emergency

    ReplyDelete
  7. Thanx untuk info yg baik sis..

    ReplyDelete
  8. murah betul compare dgn tempat lain ye, mmg berbaloi ;)

    ReplyDelete
  9. Harga yg ditawarkan sangat murah berbanding kedai2 lain kan lynda..

    ReplyDelete
  10. Part free delivery n free pasang tu seronok dengar..harus try bateriku.com ni,. :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab