Asam Boi Dalam Limau Kasturi

09:26

Pencuci Mulut a.ka. Sedapkan Tekak | Asam Boi Dalam Limau Kasturi


Asam Boi Limau KasturiZaman sekolah dulu, kat kantin sekolah dan kedai dekat depan sekolah ada orang jual asam boi limau kasturi ini. 20 sen tak silapnya. Boleh pilih asam boi merah ke putih. Mummy? Mestilah pilih merah, nak bibir merah mungil kekononnya hahahaha. Beberapa minggu lepas mummy letakkan gambar ni dalam facebook dan instagram mummy. Rupa-rupanya ramai tak tahu makanan ni. hehehe. Bagus uols pandai jaga pemakanan. Makanan Asam Boi Limau Kasturi ini bukanlah makanan sihat, tapi sekali sekala mummy hanya nak sedapkan tekak je. Layankan tekak hehehe 

Asam Boi Dalam Limau Kasturi

Mudah je nak buat Asam Boi Limau Kasturi kalau teringin. Hanya perlukan asam boi dan limau kasturi je. Potong hujung limau kasturi tu dan sumbatkan asam boi. hisap sedikit demi sedikit. Masam manis manis...perghhh.. layan !


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab