Tuesday, 24 May 2016

BILA BODY SHOPS SALE HINGGA 70%

THE BODY SHOP SALE 20 MEI 2016 HINGGA 12 JUN 2016 HINGGA 70%


Yeay...mummy ada dapat email the body shops sale hingga 70%. Korang pun mesti ada terima kan? Bila dapat je email dari the body shops ini, cepat-cepat mummy godek website nya. Dah berapa kali terkena, time mummy nak beli barang. Barang yang nak asyik sold out je kan. Sebenarnya tak ada barang spesifik yang nak borong masa the body shops sale . Tapi, saje cuci mata kot-kot ada yang berkenan ke kan. Dah kata 70% tu huhu ..Pengaruh iklan sangat mummy ni !

BILA BODY SHOPS SALE HINGGA 70%

BILA THE BODY SHOP SALE  HINGGA 70%


Terjebak juga dengan the body shops sale hingga 70%.

Beli la beberapa ketul barang. Toner Body Shops tu dalam RM8, lip gloss dalam RM12. Dhia suka nak melawa, takut nak bagi lipstik mummy. Kita share lip gloss strawberi body shops je ye !

BILA BODY SHOPS SALE HINGGA 70%

Hasil tangkapan the body shops sale belian online !

4 comments:

  1. wahhh...SALE!
    nak kena pergi serbu Body Shop ni..hehe..sini yg terdekat pun di Tawau & Sandakan..huhu
    salam perkenalan ya.. follow #350 :)

    ReplyDelete
  2. kalau bodyshop akak suka perfume dia ngan body wash...memang tiap kali ada sale capai yang tu jer..Body Mist pun best...

    ReplyDelete
  3. ni yang pantang nii! Balik ni jugak serbu body shop.. nasib baik bawah office je. Hihihi. sambil cuci mata blh la pakai tester =P

    ReplyDelete
  4. Ok..nk jenguk web bodyshop sekarang jugakkk...ngeee

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers