Cair Dengan Senyuman Anak Sendiri

Salam Selasa semua ! Beberapa hari yang lepas. Hujung minggu yang sangat panjang. Oh...best ...


Salam Selasa semua ! Beberapa hari yang lepas. Hujung minggu yang sangat panjang. Oh...best sangat !! Boleh rehat-rehatkan badan dan minda. Sambil luangkan masa dengan ahli keluarga. Terutama anak-anak ! Diam tak diam, dah nak masuk 2 tahun umur si Dzal Aidi Fiqry ini. Dulu pipinya labuh, leher pun tak nampak. Sekarang, dah tak setembam dulu, Dah nampak leher dah. Gigi budak hampir 2 tahun ini pun dah nak penuh. Geram pulak tengok Dzal Aidi Fiqry senyum nampak gigi. Cair mummy dengan senyumannya ! 


Cair Dengan Senyuman Anak Sendiri


Cair Dengan Senyuman Anak Sendiri


Cair Dengan Senyuman Anak Sendiri

Paling manja budak ini, almaklumlah bongsu buat masa sekarang. Ada perangai tersendiri. Peranganinya tak sama dengan kakak. 

Cair Dengan Senyuman Anak Sendiri


Cair Dengan Senyuman Anak Sendiri

Kalau orang jumpa Dzal, mesti ingat Dzal ini perempuan. Mungkin sebab ada manis kot. Manakala, orang selalu ingat kakaknya pula lelaki. Mungkin sebab kakaknya tak banyak rambut dan juga ada muka garang sedikit. 

You Might Also Like

6 comments

  1. Selamat Pagi ♥
    yeke...xpe..yg penting 2 2 comey mcm mummy dia :)

    ReplyDelete
  2. Senyuman anak memang buat letih kita hilang kan?

    ReplyDelete
  3. comel! harus lah cair sis.. hehehe

    ReplyDelete
  4. alahai comel dzal :)
    so so so so sweet.
    semua org boleh cair ni tgk dia yg happy !

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda